Kamarát s výhodami

Otázku položila: Anonymní uživatelka #326367 9.12.2015 12:07

Ahoj holky, už dlhšiu dobu sa stretávam s jedným kamarátom. Má priateľku, ale aj napriek tomu sa stretávame. V našom "vzťahu" ide len o sex, aj keď si obaja vieme predstaviť, že by tam mohlo byť niečo viac.. nevieme sa k tomu dokopať. Stretávame sa pár krát do týždňa, dá sa povedať, že si navzájom pomáhame. Často mi hovorí, že ma ľúbi a veľmi miluje, ale neviem čo si mám o tom celom myslieť. Svoju priateľku už nemiluje aspoň na to stále dáva dôraz. Ja nie som moc na vzťahy. Moje kamarátky ma stále odrádzajú a nechcú, aby som sa sním stretávala.. vraj ho nepoznám veľmi dobre a neviem nič o jeho minulosti. Veľa veci mi povedal a vďaka tomu, že sa stretávame sme sa obaja zmenili k lepšiemu. Problém je ten, že mi vadí, že vždy musím odísť skôr ako príde jeho priateľka. Jeho kamárati vedia o nás. Včera keď sme boli spolu tak mi povedal, že ona raz na to celé aj tak príde. Neviem ako to myslel, či sa mám báť, že sa to celé čoskoro skončí, alebo že sa to chystá s ňou ukončiť. Vie si so mnou predstaviť budúcnosť ( deti atď.). Ja som voči tejto predstave tak trochu odmeraná, bojím sa, že znova začne robiť zlé veci ( fetovať, piť, ..) a nájde si milenku ako mňa momentálne. Aký máte na to celé názor? Čo by ste robili v mojej situácii? ..som už zúfalá :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Upřímně?
    Když jsem si přečetla nadpis tvojí otázky, myslela jsem si, že to píše nějaká vypočítavá mrcha a co*ra, která se baví tím, že svádí zadaného kluka.
    Ale pak mi došlo, že ty jsi vlastně hrozně naivní a vůbec nevidíš, že to, co děláš je už od začátku celé úplně špatně.
    Tak se nad tím zamysli takhle:
    - tvrdí ti, že už svou přítelkyni nemiluje - ale proč s ní teda je???
    - tvrdí ti, že tě miluje, ale musíš vyklidit pole, než se vrátí domů ta jeho oficiální
    - plánuješ s ním budoucnost??? jako really? Nezapomeň, že jestli se s přítelkyní rozejde, a začne chodit s tebou, tak TY se dostaneš do pozice jeho přítelkyně a najde se nějaká nová "ty", která bude odcházet z vašeho bytu dřív, než ty přijdeš domů. A ono to tak dřív nebo později skončí.
    On to má vlastně hrozně dobře vymyšlený :D Jen se divím, žes mu na to naletěla. Neblázni, snad máš nějakou hrdost. Tak ji posbírej, tohohle úžasňáka kopni do zadku a najdi si normální, plnohodnotný vztah.
    Já nemám nic proti kamarádství s výhodami, když to těm dvěma vyhovuje, tak proč ne, ale vy nejste dva. Vy jste tři. A to je dost hnus.

  • piprdka9.12.2015 12:26

    Ahoj, já bych to takového vztahu, který je od počátku založený na lži a podvodu, nešla. Jak píšeš, za pár týdnů / měsíců / let se můžeš ocitnout v té samé pozici, jako jeho současná přítelkyně. Ono jasný, první měsíce, to je zamilovanost, několikaletý vztah už může být stereotypní, bláznivá zamilovanost vyprchá, chce to větší dávku tolerance, snahy.. a najít is milenku nebo vyměnit partnera je to nejjednodušší..

  • piprdka9.12.2015 13:37

    Michodem.. z druhé stránky.. ta představa, že se můj chlap peleší v naší posteli s jinou a když přijdu domů, tak je pomalu ještě teplá postel > no já se o tom dozvědět, tak ho asi přejedu autem nebo nevim !

  • sono29.12.2015 12:52

    Proste hráš druhé husle no. A presne, môže sa ti stať presne to, čo robí on teraz svojej priateľke. To nemáš na nezadaného chlapa? Kde sú morálne hodnoty?

  • spousta chlapů to takhle dělá, bohužel :(
    mají doma přítelkyni/manželku o které říkají, že už ji nemilují, jak moc milují tu svoji druhou, že se s tou partnerkou rozejdou, a když má dojít na "lámání chleba" tak zůstanou s ní a kopačky dostane ta druhá, protože on chlap moc dobře ví, že pokud mu to ta jeho trpí, že si může dovolit vlastně všechno a očividně i ví (nebo alespon tuší), že ty by jsi mu zálety nijak netolerovala. je navíc možné, že jeho přítelkyně se s kamarády nestýká a tak se (zatím) nemá jak o Tobě dozvědět.
    taky sem jednou nalítla jednomu, co povídal, že se vlastně už rozvádí, jaká je ta jeho semetrika, že už má věci sbalený a když mělo dojít na to konečné rozhodnutí, tak couvnul ... (a taky mně jeho kamarádi vídali, když sem za ním chodila na fotbal) ona totiž ta jistota, kterou má doma, je pořád lepší, než nejistota, do které by šel s Tepou, protože neví, co vlastně může od tebe očekávat. a ta příchut zakázaného ovoce ... to je něco specifického.
    nespoléhala bych se v tom vztahu vůbec na nic, kromě toho, že máte spolu sex a i u toho je otázkou, jak dlouhou ho to bude bavit.

  • Nepochybujem, ze ti tvrdy, ze ju uz nemiluje a miluje teba....a s tebou si vie predstavit deti...uprimne, verim, ze to v danej chvili prave tak citi, ako to hovori, ale ked chodi s inou, tak urcite miluje aj ju (co znamena ze nemiluje ani teba ani ju), jednoducho mu to tak vyhovuje a je mu s tebou dobre. A kedze to nehodla zmenit, tak je tato situacia presne to, co mu vyhovuje a v buducnosti to nebude inak, maximalne sa prehodia role (ty budes priatelka a ina bude milenka). Ver mi, uz som si to zazila a nebol to pekny pocit- a pritom sme ani neboli milenci, len sme sa stretavali.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist