Kamarádka a blechy pomoc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412812 30.12.2020 19:03

Jsem pěkně nasraná. Byla jsem s kámoškou ven nakoupit nějaké potraviny na zítřek, a po potravinách z ní vylezli že ještě musí do zverimexu kvůli toho že její pes má blechy. Já málem dostala infarkt. Ptala jsem se jí, jestli se někdo z nich doma škrábe jestli to nechytli od psa i oni, říkala že vůbec, a že už kdysi měli u starého psa blechy a nikdy ti nikdo z lidí nechytíl a ani já od ní když jsme spolu i kdysi v tu dobu chodili ven atd. Já jsem ale v rozpacích, nedokážu na to přestat myslet, mám strach že je na mě dnes přenesla. Nedalo mi to a ve zverimexu jsem se prodavače zeptala jaká je pravděpodobnost že když jsem s ní venku teď tak to od ní na mě skočí. Prodavač se smál a říkal, že fakt ta nejmenší, že to jako vůbec, že to se nemusím fakt bát. 🙈 Jenže pak jsem volala s kámošem ke kterému zítra s tou kamoskou máme jet slavit Silvestr a on říkal že tam riziko je kdyby tu blechu měla na bundě a ona na mě skočila. Taky mě vyděsil že blechy jsou svinstvo že to zažil kdysi od psa a dělají velké červené svědivé boule atd. Je mi upřímně zle, mám šílenou úzkost teď. Nejradši bych kamarádce vynadala proč semnou sakra lezla ven když má doma blechy !!! Zítra s ní vůbec na Silvestr nechci trávit čas. Co myslíte, myslíte že jsem to od ní dnes mohla chytit ??? Jsou blechy fakt tak hrozný ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky si myslim ze prehanis. Naslas nejakou blechu? Ne. Jestli z toho mas takovou hruzu, tak na oslavu silvestra nechod, stejne je ted zakazane se stykat ve vice nez 2 lidech.

  • Fuxinka30.12.2020 19:44

    Ahoj, myslím, že zbytočne přeháníš. Blechy od psa nepijou lidskou krev, takže na tebe nepujdou aby te štípali :) Zato blechy z kočky, veverky nebo z ježka tak tie ano.
    Ta blecha by na teba skočila keby si bola pri tom psovi ale max že by si te vzala ako bus a chcela sa dostat inde. Ľudská teplota ich neláka.
    Samozrejme může sa stat, že by jej hrablo, nebo kdybys mela teplotu tak by se skusila zahryznout, ale jak by ťe okoštovala, dál by nekousala, jelikož opravdu lidská krev a pís blechy dohromady nejdou :) Kamarát asi hodne kecal. Nebo asi mali doma kdysi štenice :) nebo chytal veveriky či hrál si s ježkem :)

  • interstellar31.12.2020 11:45

    Hrozně mi to připomnělo pana Kemra v Na samotě u lesa: "To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou". :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist