Kamarádka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438511 13.5.2021 23:38

Ahoj miluju svou kamarádku a vím že je bisexuál, ale řekla mi že s kamarády nechce nic mít aby je nestratila. Mám jí to říct? (PS: jsme nejlepší kámošky od základky)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Řekla bych ji to. Buď to má jinak a zustante kamarádky, nebo to má stejně. Pochybuji, že se po takové informaci s tebou přestane bavit. Byla jsem v podobné situaci. Kamarádka otevřeně říkala, že je lesbička. Tak nějak vycítila, že o ní mám zájem a bylo to krásné. ;-)

  • anna.hen715.5.2021 9:56

    Ahoj, nejspíše mám podobný problém, ale nejsem si ještě jistá. Postupem času se mi zdá že jsem asi Bi a líbí se mi moje nejlepší kamarádka. Nevím jestli ti to nějak pomůže, ale já bych radši chvíli počkala a pořádně si to rozmyslela. Postupně bych zkoušela nenápadně pokládat otázky nějak úzce spojené s tím co k ní cítíš ( Nemyslím tím teď: No mě se líbíš, budeš se mnou?), ale spíše třeba zahrát nějakou hru např. Pravda nebo Úkol a zařadit do pravdy otázky které by se ptaly na city. Pokud by jsi si to neryzmyslela a kamarádka by třeba i projevovala zájem, asi bych jí to řekla. Vím že je to velké rozhodnutí a není jen tak něco takového říct. Pokud to vyjde tak držím palce. ;-)

  • lenkaberuska14.5.2021 8:11

    Já bych jí to řekla :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist