Kamarádka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47342 27.8.2011 20:10

Holky, mám problém... Mám kamarádku, znám se s ní už strašně dlouho. Ale poslední dobou se změnila. S prominutím se z ní stala pěkná ku*va... I v uvažování je taková jednodušší teď... Mezi lidma se začíná vykládat, že "dá každýmu", každej kluk jí píše a nabaluje ji, protože každej ví, že s ním půjde. Vykládají se o ní už teď dost hnusný věci, o některých ani neví... Myslíte, že ji mám na to nějak upozornit? Ale jak? Nenapadá mě žádná "šetrná" cesta... Děkuju za každou radu... Ona se vymlouvá na to, že je mladá jen jednou, že Praha, kde bydlíme, má milion možností... Ale pro mě už klesla hodně nízko. Mrzí mě to, mám ji fakt ráda...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přesně, jak říkáš.. Taky jsem měla takovou kamarádku. Byla moje nejlepší. Ale pak, když šla do devítky, začala kouřit a snažila se být obletovaná. To se jí dařilo, ale kluci ji brali jen jako lehčí zboží. Snažila jsem se jí to rozmlouvat horem dolem, ale neposlouchala mě, myslela si snad, že jí závidím. Ale naše přátelství skončilo. Zahnula mi tenkrát s mým klukem. Od té doby jsem se s ní nebavila. A ona pořád uháněla kluky. Vybrala všechny z naší vsi. Teď se tu s ní už kluci ani nebaví. Pomlouvají ji a dělají si z ní srandu. Našla si kluka od jinud, ale podle toho, co se říká, si užívá i s jinejma. Teď se ten kluk od ní odstěhoval, tak něco na tom pravdy bude.

    Nevím, jak ti poradit. Promluv si s ní narovinu, řekni, že ji máš ráda, že ti na ni záleží, ale že tímto chování u tebe značně klesla a že i pro ty kluky je lákavá jen "na jednu noc". Oni kluci, když chtějí vztah, takovéhle holky nevyhledávají. Chtějí tu, která umí být věrná, možná i radši nezkušenou, než aby měla tolik kluků před nimi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist