Kamarádce lže její přítel

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31566 27.9.2012 12:12

Ahoj holky. Řekly byste kamarádce něco na jejího přítele, co vy víte a ona neví? Nejde o nevěru, ale lež z jeho strany k ní to je a dost velká. Nechci být za tu špatnou a kazit jí štěstí, ale na druhou stranu tohle asi žádné štěstí není.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja bych to vedet chtela. Mozna bych zprvu nekomu tretimu, co nam leze do vztahu, neverila, ale fakt nemam rada, kdyz ze me nekdo dela blbce - a v tomto pripade blizej clovek, partner.

  • Nevím o co jde, ale asi bych jí to řekla, lidi se nemají lhát a ve vztahu vůbec ne. A už pro její spokojenost a štěstí byych chtěla aby to věděla. Sice z toho bude asi špatná, ale časem ti poděkuje, za to že si k ní upřímná :)

  • Ahojky no asi bych jí to taky nějak opatrně řekla a ať ona sama rozhodne co s tím sdělením udělá, jak se zachová. Později by se ti to totiž mohlo vrátit z její strany, že jsi o tom věděla a neřekla jí to. Ale pozor to samé může nastat pokud jí to řekneš, možná taky budeš za tu špatnou, že jí kazíš "harmonický vztah". Je to těžké rozhodování, ale rozhodně já za sebe bych jí to řekla.

  • Určitě jí to zkus nějak taktně naznačit nebo sdělit. Ovšem se obávám, že to stejně nebude mít žádný efekt. Možná na tebe bude i naštvaná, protože zamilovaný člověk chce málokdy slyšet pravdu. Ovšem zpětně ti za upřímnost určitě bude vděčná. A vem si, že i ty by si byla ráda, kdyby ona podobně varovala tebe. Ovšem jak říkám, možná se nejdřív trochu naštve na tebe, protože pravda bolí. Já to tak aspoň měla s kamarádkou. Ale to se zase urovná. Kamarádky jsou přece i od toho, aby se podržely.




  • Jo, to je vsechno fajn, jenze, pak je blby, ze bude jako pristizena...lepe receno, bude si pripadat blbe, ze ostatni vi a ona byla hloupoucka, najivni...V takovych pripadech je lepsi udelat to zpusobem, aby si na tu lez prisla sama a pak delat dobrou, trebas i prekvapenou kamaradku.... Italske prislovi rika, ze mezi muzem a zenou nema, kdo treti zvedat prst(Tra moglie e marito, non si mette dito:)). Kdyz to nepujde takto, tak bych nerekla nic...Neni to z pokritectvi, ja verim, ze vsechno, co se deje, ma svuj motiv. Vis, kdyz tohle je tezke, kdyz mi nevime, o jakou lez jde....neni lez, jako lez:/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist