Kamarád taky rád?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #280450 30.12.2015 10:55

Mám dotaz, ale musíte se trochu vrátit do "telecích let" kdy jste měly ve svých citech no, trochu zmatek.
Mám kamaráda, kdysi jsme se seznámili na akci, ale žije až někde na druhé straně republiky, takže si už asi dva roky jen píšeme a známe se docela důvěrně. Já mám 3 roky přítele, milovala jsem ho moc, ale několikrát mě podvedl a ono už to nebylo jak dřív, z mé strany. U něj mi zase přijde, že ted by za mě dal všechno. Jenže mi s ním ta chemie nějak moc nefunguje, za to s tím kamarádem docela ano. Jsem zásadová a ikdyž jsem měla 100x možnost přítele podvádět (jakoby to "oplatit") tak jsme to neudělala. Až tak nějka do včera. S kamarádem jsme si nejdřív psali, konverzace se dala trochu erotickým směrem. On sám už přítelkyni nemá přes rok a semtam je z něho takový chodící testosteron :D A to byl i včera. Nakonec z toho byl videohovor stylem "Dělej to co já.. prosím"
U mně sice viděl jen ruku pod trikem a semtam v kalhotkách.. u něj jsme teda viděla víc.
Jakmile vzrušení opadlo, začali jsme nad tím přemýšlet a já byla na pochybách.. Argumentoval mi tím, že se v podstatě nic nestalo, kdyby to byla reálně tak by to bylo horší.
Bylo to poprvé a asi naposledy, kdy jsem něco takového s někým udělala. Jeho názor vím "On tě má každý den, já jen jednou a ještě takhle". Ale jak to vidíte vy?
Děkuju za odpvědi :)

  • 30.12.2015 15:46:52 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že spíš než svoje výčitky a vztah ke kamarádovi bys měla řešit tvůj vztah se současným přítelem. To, že tě několikrát podvedl, není ok. Fakt není, věř mi. A to, že sama cítíš, že už z tvojí strany to není jako dřív, to taky není tvoje chyba. Myslím, že by bylo fajn si ujasnit, jestli chceš v tomhle vztahu pokračovat a pak až se pouštět do nějakých dalších románků. Držím ti moc palce. :)

  • vím jaké to je mít kamaráda co by taky chtěl. narozdíl od tebe mám jasno ve svým vztahu. na tvým místě bych asi přerušila dočasně kontakt s kamarádem a vysvětlila mu, že si potřebuju srovnat věci v hlavě. no a až si v hlavě srovnáš jaký význam pro tebe má nynější vztah a uděláš rozhodnutí a zařídíš se podle toho, můžeš si zase psát s kamarádem. když se rozejdeš, budeš vědět že to není kvůli kamarádovi, když zůstaneš ve vztahu, budeš vědět, že máš určitý hranice a nechceš je překročit:-) hlavně si ujasni nynější vztah, o nic jinýho nejde;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist