Kamarad s vyhodama

Otázku položila: Anonymní uživatelka #481273 1.10.2022 20:51

Ahoj všem, nevím co si myslet, mám kamaráda s výhodami, známe se 8. Let a teď po rozchodu jsem hledala povyražení, a šla jsem se s ním opít a zvrtlo se to do kamarádství s výhodama, setkáváme se tak 1x za měsíc, ale vždy to bylo fajn, dokonce jsme si tu a tam poslali nějakou tu fotku. Kdýž byl u mě, chvílema to vypadalo že to je něco víc, objal mě při spaní, objal mě když jsem kouřila z okna, dokonce si se mnou zalezl do sprchy když mi nebylo nejépe po alkoholu, ale má to i druhou stranu. Ozve se jen 1x za měsíc i déle, nepíšeme si vůbec, když usne a probudí se u mě hned vystřelí domu jako raketa. Bohužel jsem zjistila, že já k němu asi celých 8. Let něco cítím, jen jsem si to nepřiznávala. Teď naposled jsem mu poslala originální fotku jako pozvánku ke mě a on nic. Vůbec na to ani nezareagoval. Co byste si o tom celém myslely? A ano vím že nejspíš řeknete že to je opravdu jen o sexu, ale nemůžu pochopit proč najednou na poslední mou zprávu ani nezareagoval.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, je to jen o sexu. A proč nereaguje? Protože k tobě nic necítí, nemá potřebu ti odpovídat, reagovat na každou zprávu.
    Kdyby o tebe stál, taky neco cítil, měl tě rád apod. psal by ti častěji, ne treba každý den, ale minimálně jednou za dva dny, aspoň by se zeptal jak se máš; chtel by se vice vidat, něco podnikat mimo postel.
    Pokud ti neodepíše ani po delší době na zprávu, tak jsi mu ukradená.
    A rozhodně se ho nedoprošuj, a nevyžaduj po něm lásku.
    Najdi si jiného, začni klasicky randit a zamiluj se takhle :)

  • Přesně. Má tě do postele. Nic víc od toho nečeka. Tak nečekej ani ty. Doporučuji se na delší dobu vubec nestykat a najít si normální vztah.

  • Francy2.10.2022 10:04

    Možná z tebe vycítil, že chceš něco víc, tak se stáhl. Nebyli jste ve vztahu, šlo jen o sex a zábavu. Ukonči to, tahle forma pobavení pro tebe není. Vlastně není téměř pro žádnou ženu, téměř vždy se objeví city.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist