Kamarád na sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #291380 16.2.2016 20:43

Ahojte, obracím se na vás s takovým menším vypovídáním.
Mám kamaráda, známe se už tři roky a když jsme se seznámili, měl přítelkyni. To jsem ale ze začátku uplně nevěděla, až časem jsem to nějak vydedukovala. Každopádně,už dáávno jsou rozejítí. Když se rozešli, byla jsem takové to jeho rameno na kterém se "mohl vybrečet". OPakoval mi, že jsem v jeho život opravdu důležitá osoba a mi tehdy připadalo, jako by si něco chtěl začít se mnou. Ale brala jsem to jako takovou porozchodovou slabotu a nic mezi nama nebylo. Mimochodem, sám se mi potom k tomuto faktu přiznal.
Šel čas, bývalá už má přítele a kamarád nikoho, ale je spokojený. Prý si myslel, že to nezvládne ale je spokojen sám a vázat se nechce. Jenže.. mám ho hodně ráda a někde v sobě pro něj mám slabost a kolikrát i naznačuji, že "já + ty.. my dva.."
Stavá se, že při nočním (někdy i před den) psaní mi napíše že na mě myslí. Jenže na mě myslí jen po sexuální stránce. Občas mezi nama nastane chvíle, kdy si nějakou tu fotku pošleme (já ale nejsem zrovna odvážlivec, takže vždy jsou jisté věci zakryté). Jistým způsobem mě tohle fungování mezi nama vzrušuje.
Přišlo na řeč, že proč tohle mít jen přes fotky (jsme od sebe několik kilometrů) a proč se někdy kvuli tomuhle nescházet. Rozjela se debata o tom, jak kdo co bere. A tady se naše názory rozešly. On mě sice rád má a nechce o mě přijít, to mi odpřísahal, ale že vztah prostě nechce a život si chce jen okořenit s nekým koho má rád. Já bych do toho i šla.. jenže mě trápí fakt, jak to bere. Vím, že bych do toho dala city a po pátém šestém sexu bych si ho asi začala přivlastnovat a měla bych myšlenky ala "Kde je? S kým je? Proč mi neodpovídá?"
Stojím tedy na rozcestí co dál. Chci do toho jít protože bych ho měla aspon tak, na druhou stranu, stojí mi za to to trápení? A jaká je asi možnost, že by na to změnil názor a bylo z toho i něco víc. On sám mi řekl, že city se do této věci vůbec nehodí, že by mi tak jen ubližovat a to nechce.

Máte s tímto některá zkušenost?
Děkuju za názor :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, ze holky to fakt tak maj. Pokud toho kluka nemiluji uz predem,po sexu k tomu stejne driv nebo pozdeji dojde. Takze pokud on nechce jit do vztahu,nechod do toho ani ty a vysvetli mu to stejne jako on tobe (jen obracene).Jinak o nej prijdes i jako o kamarada,coz asi nechces...

  • Ahoj 😊 měla jsem kamaráda s výhodami, neplánovali jsme to až se to jednou stalo, ale vztah jsme nechtěli ani jeden ..noo a za měsíc jsem v tom byla až po uši. Řekla jsem mu to, že mi už jen sex nestačí, ale odmítl mě. Pohádali jsme se a pár měsíců jsme se navzájem vyhýbali. Nebylo to lehký, rozuměli jsme si snad ve všem, podnikali jsme vše spolu, ale tohle to zabilo.. Asi po půl roce jsem si našla přítele a jsem šťastná jako nikdy, troufám si říct, ze je to ten pravý 😊 S kamarádem jsme se udobřili a občas se sejdeme s partou a pokecáme, nic víc, pořád toho máme hodně společného. Myslím, že můj příběh dopadl dobře, ale znovu bych do toho nešla. Takže za mě ne, nezkoušej to, ublíží zo nakonec jen a jen tobě..

  • Řeknu ti přesně, jak to bude: neodoláš, necháš se svést a použít a pak se budeš cítit akorát tak tisíckrát hůř. On už nebude mít důvod ten názor změnit, poněvadž dosáhl toho co chtěl a kterej chlap by nechtěl mít sex kdy chce, ale zároveň bez závazků? Proč by se namáhal a něco pak měnil, když už to co chtěl získal?
    Budeš se cítit jak špinavá a použitá madrace, nevydržíš to, vyčteš mu to a vaše kamarádství skončí nadobro8-. Takže nejít do toho je jediná rozumná věc, co můžeš udělat. A ty fotky bych taky neposílala. Nikdy nevíš...

  • s tím co napsaly holky naprosto souhlasím, jenže o něj jako o kamaráda stejně dřív nebo později příjdeš. ten "vztah" jaký máte teď nemůže trvat věčně. ve chvíli kdy ty nebo on si najdete vážnou známost, tohle bude muset přestat a když se budete věnovat svojí druhé polovičce, na kamarádství nezůstane čas. a ještě jeden pohled na věc- při tomhle vašem "vztahu" vůbec nevnímáš možnosti jinde a ochuzuješ se tím o možnost normálního vztahu. z týhle situace potřebuješ vypadnout abys se posunula dál, jen si dobře rozmysli jestli omezíš kontakt a budeš víc vnímat chlapy v okolí nebo do toho půjdeš po hlavě a zkusíš v něm probudit i city, který ztratil rozchodem..... tím "jít do toho po hlavě" rozhodně nemyslím sex, ale začít spolu randit. kino, procházky, výlety ap. nesedět zavření u PC

  • Je to tezke uplne te chapu, resila jsem podobnou situaci skoncilo to tim, ze jsme se prestali vidat, ale obcas si na nej vzpomenu ikdyz nic nebylo:)
    Ja jsem proste takova, ze co oci nevidi to srdce neboli ikdyz jsem si porad rikala, ze je to kamarad a nic vic..

  • vlkodlak15016.2.2016 21:21

    Nešla bych do toho. Myslím, že názor nezmění, pokud to takhle má už teď.

  • AniLes16.2.2016 21:23

    Myslím si, že by jsi do toho jít neměla. Jinak o něj můžeš přijít i jako o kamaráda.

  • Urcite bych do toho nesla,kdyz jsi ani nevedela
    Ze na pritelkyni a kde mas jistotu ze ji nema a ze se opravdu rozesli,podle toho co jsi psala,te opravdu bere jako kamaradku se kterou jsi muze dat sex nic vic



Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist