Kamarád mě pozval k sobě domů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397192 30.3.2019 12:15

Zdravím. Mám takovou otázku. Nedávno mě kamarád, se kterým se znám už docela dlouho pozval k němu domů, abych tam i přespala, mělo by se to konat příští víkend. Není to pro mě nic nového, už 2x jsem přespávala u mého bratrance kde byl i ten kamarád (je to i bratrancův kámoš). Probíhá to tak, že prostě dlouho do noci vlastně hrajeme na počítači nebo PlayStationu nebo děláme nějaké pitomosti. No, ale teď mě právě pozval ten kamarád a obávám se, že pozval jen mě, protože bratranec o tom zřejmě ani neví, takže tam nebude. Já jsem na to kývla, ale...Mám prostě strach, že na mě bude něco zkoušet (víte co mám na mysli). Jak už jsem říkala, znám ho dlouho a je nám oboum 16 let. Zkrátka na nějaký pohlavní styk nejsem absolutně připravená, navíc s ním ani nechodím mimochodem, ale znáte kluky, oni to prostě chtějí a je jim jedno jestli s tou holkou chodí nebo ne. Ještě mimochodem ani jeden z nás v tom není zkušený (takže jsem panna).
Takže až se mě na to třeba na té "přespávačce" zeptá, chci to hned odmítnout a v klidu mu to vysvětlit, jenže se bojím, že se na mě pak naštve a už se se mnou nebude chtít vůbec bavit/přátelit se. Prosím, napište mi váš názor a nějaké rady.
Děkuji ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zanthia130.3.2019 12:43

    A co se ho přímo zeptat na bratrance a případně se zeptat proč tentokrát bez něho a když bys měla pocit, že si od toho něco takového slibuje, tak mu rovnou jasně naznačit, že s tebou nic v tom smyslu plánovat nemá? Rozhodně je lepší z toho vycouvat předem než pak řešit nějakou trapnou situaci uprostřed noci.
    Budou vůbec doma jeho rodiče nebo byste byli sami?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist