Kamarád???

Otázku položila: Anonymní uživatelka #335755 28.10.2015 16:55

Ahoj holky. nevím, co si mám myslet o jednom ,,kamarádovi". Je mu 29. Známe se od vidění už asi deset let, ale tak nějak jsme spolu začali mluvit a setkávat se poprvé před třemi lety. V té době jsem byla sama, ale byla jsem zahleděná do jednoho kluka, se kterým jsem se dala dohromady. Před rokem jsme se rozešli (nevěděl co chce, každý jsme měli jiné priority...). ,,Kamarád" občas napsal, zašli jsme na kafe, zajeli na výlet, povídali si...(o vztazích ne), brala jsem ho jako kamaráda. Takže nevím, jestli má holku a nikdy jsem ho já ani nikdo jiný se žádnou neviděli...On o mém bývalém věděl (z jedné fotky na fb). No a od té doby mi nepsal a neviděli jsme se. Pak se ozval až po tom rozchodu s bývalým. Jeli jsme na dva skvělé nedělní výlety. A pak zase na nějakou dobu odmlka. Je to zvláštní, v kontaktu s jinými se chová sebejistě a je upovídaný, se mnou je...no takový občas zvláštní. Povídá docela dost, ale přijde mi takový...nervozní, stydlivý...nevím, jak to popsat....A teď k možnému jádru problému.... jeden můj známý tomu mému ,,kamarádovi" před třemi lety řek, jestli mezi námi nepřeskočila jiskra...A on prý odpověděl, že mě nechce zklamat...(tohle jsem pochopila jako jasný projev nezájmu). Vtip je v tom, že to bylo snad hned po našem prvním setkání (prvním setkání, kdy jsme někam zašli a povídali si). V té době jsem měla plnou hlavu jiného kluka. Nikdy jsme o tom s tím ,,kamarádem", co se vídáme tři roky, nemluvili. Nepatřím mezi ty holky, které by se narovinu zeptaly, co tím setkáváním myslí. Celou tu dobu ho beru jako kamaráda. Nechci ho nějak vyděsit, nevím, jak na toto téma zavést rozhovor. Ten známý nám tu naši situaci trochu zamíchal a já nechci, aby si myslel, že tři roky na něj myslím, když to bylo jinak a nechci, aby to ovlivnilo naše přátelství. Popravdě, posledních pár týdnů nad ním přemýšlím čím dál víc. Má hodně vlastností, které jsou pro mě v životě podstatné a které bývalému scházely...Nevím, jak se k němu ted chovat, nechci být moc nápadná :-D ...Ale taky je dost možné, že jsem svou příležitost prošvihla...Co myslíte? Jak byste se zachovaly vy?

  • 28.10.2015 18:19:39 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z toho , co píšeš, si nejsem úplně jistá, jaký vlastně je Tvůj vztah k dotyčnému. Zda máš o něho opravdu zájem nebo je to spíš výsledek toho, že momentálně nikdo jiný na obzoru není. Nejdřív by bylo dobré ujasnit si toto. Pak bych asi vyložila karty na stůl - nějak mám pocit, že nenápadné naznačování nebude pochopeno.

  • podle mě, sis špatně vyložila větu "nechci ji zklamat". já bych to viděla jako jasnou větu, že by tě chtěl, ale netroufá si, myslí si, že na tebe "nemá"

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist