Kam schováváte sexuální pomůcky?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422644 4.8.2022 20:17

Zdravím,
kam a jak schováváte vaše sexuální hračky?
Zatím mě napadly takový malý látkový sáčky a nevím jestli třeba ještě do umělohmotné krabice...
Jde mi o to aby to nebylo moc nápadné a taky mám paranoiu, že když jsou dobíjecí, tak aby třeba něco nepodpálily a ještě nevypukl požár.
Ještě mě napadla i lepenková krabice...a vadí když na dřevěnou skříň svítí přes den slunce? Nejradši bych je schovala do nějakého "plastové nábytku", ale máme vše jen ze dřeva.

Za každý tip budu moc ráda 🙂

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy4.8.2022 21:57

    Normálka, do nočního stolku vedle postele, musí být přece při ruce :-D

  • Já je schovavam fakt úplně nenapadne, kde nikdo nic nehledá - do kabele, kde mám staré sešity a učebnice ze školy (ještě studuji).
    Takže klidně bych dala nekam za knížky, do prázdného svého cestovního kufru, třeba i mezi oblečení, pokud vím, ze mi nikdo oblečení nevytahuje, neprerovnává skříň :-D
    Taky jsem dlouho premyslela😂
    Nebo možná do prázdné krabice od bot a zaházet papirama (které mas volné na psaní), nebo třeba do zimních ponožek a pak prehodit zase do těch letních v zimě.:-)
    Snad jsem pomohla.;-)

  • Jako paranoidní teenager s hodně zvědavou matkou, jsem si pořídila sejf ve tvaru knihy, který jsem uložila do skříňky mezi knížky do zadní řady. Klíček jsem strčila do nepoužívaného videa (na VHS kazety). :-D

  • Prvně jsem měla v nočním stolku u postele. Od té doby, co mláďata zvládají otevírat šuplíky, tak šli do koupelny do skříňky, úplně do horní poličky za šampony.

  • lucka1425.8.2022 12:41

    Tak jak čtu zdejší diskuzi vidím, že je to všude úplně stejné :-) Přešli jsme z nočního stolku až do horních poliček velkých vestavěných skříní, které máme v ložnici - jednak kvůli tomu, že děti vyrostli a všude šmejdí ze zajímavosti, ale také kvůli rozměrům našich hraček. Mně se před nedávnou dobou podařilo na jednom e-shopu ulovit 50 cm dildo, které by se do stolku určitě nevešlo, a hlavně za skvělou cenu díky použití slevového kuponu ze stránek https://slevovykupon.net/ :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist