Kam s postýlkou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36899 20.7.2011 12:32

Ahoj.Mám takové malé dilema,nic důležité,ale teť řešíme z manželem kde bude dětská postýlka.Mám jednu malinkou ta je tak do 3 měsíců -tu chci nechat u nás v ložii a druhou kalsicku postýlku chci dát už do dětského pokoje a udělat mimču už svůj kouteček u bratra v pokojíčku.Budou mít společný pokojíček.Přes noc by mimčo spalo v té malé dokud by to šlo a přes den a když bude větší cca od 3 měsíců už samo v pokojíčku.Myslela jsem si ať už si oba zvykaj.Ložnici máme hned vedle pokojíčku propojený z dveřma takže si myslím,že noční buzení mimča by nemohlo nějak ohrozit spícího bráchu.Pláč by byl stejně slyšet i z ložnice a já nespím tak tvrdě,že bych mimčo neslyšela.Problém je ten ,že manžel s tím nesouhlasí a che postýlku i s přebalovákem dát do ložnice kde to bude opravdu nacpané jelikož ložnice je malá.Mimčo v noci budu přebalovat v koupelně kde mám ještě jeden přebalovák takže bych syna ani nebudila.Mimčo se mám narodit za 5 týdnů takže nejvišší čas něco vyřešit.Ráda bych znala váš názor.Dík a hezký den.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi bych to udělala taky tak, jak říkáš ty. Sourozenci se většinou navzájem nebudí, příp. si rychle zvyknou. Takže jako výchozí bych to udělala podle tebe, jedině, když by malej byl extra řvounek, nebo měl nějaký jiný zvláštní nápady, co v noci dělat, tak bych ho přesunula do ložnice.

  • Já si myslím, vzhledem k tomu, že by brácha stejně miminko slyšel, jak v ložnici, tak v pokoji, tak bych to udělala, jak říkáš ty. I když možná 3 měsíční miminko dávat někam do jiného pokoje, to bych možná do jiného pokoje dala až ročního prcka, ale jinak mi přije hloupé cpát druhý přebalovák do malé ložnice, když jeden budeš mít stejně vk oupelně...

  • udelala bych to jak rikas ty,my meli 2+1,tudiz jsme vsichni,ja s pritelem,dcera a miminko syn spali v jedne mistnosti,dcera si zvykla,jenze pak zacala strasne chrapat a budila tim jak miminko tak nas,takze jsme ji az jsme sli spat davali spat do obyvaku,ted uz mame byt vetsi a cca od roku spi oba v detskem pokojicku.

  • inthense20.7.2011 20:13

    ja dala maleho do sveho pokoje asi po 6 mesici a spal lip.nikdo ho nebudil.ale kdyz byl maly,byla jsem rada,ze jsem ho mela na dosah ruky.postacilo jen na neho sahnout a byl klidny.jak jsi to mela s prvnim ditetem,tak bych to udelala i s druhym.podle zkusenosti a taky jak moc se bude libit sourozenec starsimu :-)))))

  • vyhovovalo mi mít mimčo co nejblíž u sebe, rodila jsem na císaře a když v noci začal brečet, nebyla jsem nejrychlejší a být někde dál, vzbudil by všechny, než bych k němu došla. Takže spal u mé postele a bylo to super. Já ho měla na dosah a on byl v noci klidné mimčo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist