Kam jít s klukem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #338662 17.9.2018 3:09

Ahoj, kam byste šly s klukem? Mám kamaráda, který se mi líbí a tak s ním chci strávit trochu víc času, aby se to třeba vyvinulo v něco víc, ale absolutně nevím kam s ním zajít. Normálně mám hromadu nápadů, ale vzhledem k tomu, že mi záleží na tom, abych se před ním neztrapnila, nemám snad žádný. Chtěla jsem, aby něco vymyslel on, ale on zase, že je to na mě. Chtěla jsem, ať jdeme na dýmku, protože to mám ráda a není to tolik vážné jako v kavárně. Jenže on takové věci nemá rád a tak potřebuju prostě něco jiného. Na dýmku nechce, na kávu chodíme furt, cukrárna mi přijde jak rande a to bych se ještě styděla. To samé kino. A sportovat spolu nemůžeme jít, protože je profi sportovec -_- Kdybych s ním šla na kolo, nejen že by mě nechal někde vzadu, ale ještě bych já byla to zpocený cosi, co chcípá po prvním kopci a ještě k tomu bych sebou řízla -_- A takhle by s ním vypadal asi každý sport. Nejsem úplně neschopná ve sportu, ale s někým takovým se nedá rovnat. Ani na koupaliště nemůžeme jít, protože neumím plavat. A kdybychom chtěli jít na jídlo, věřím, že řekne KFC, které já tak moc nesnáším. Tak co máme spolu podniknout? Dochází mi nápady a jsem z toho vážně smutná. S kamarádem jsme maximálně tak zvládli vymyslet, procházku do přírody, ale jestli na tohle řekne ne, tak už nemám nic. Poradíte mi prosím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk17.9.2018 6:48

    Jdete do zoo:-) nebo prostě na procházku do parku, dokud je hezky. A klidně a ním jdi i sportovat. Aspoň se bude moc projevit jako rytíř, když mu nebudeš stačit, a může o tebe pečovat.

  • Francy17.9.2018 6:01

    Jejda, proč to tak hrotíš? Jako ta dýmka mi přijde jako blbej nápad, to je tak pro kámoše, který znáš a zajdeš tam s nima, ale s novým klukem? To je trochu šlápnutí vedle. Jinak na cukrárně nevidím nic špatnýho, do kina chodím i s kamarády, se kterými se o nic nesnažím. A to, že je profi sportovec, a co jako? Kdybyste vyrazili třeba na kola, tak určitě nenasadí tempo, abys mu nestíhala, ale naopak by jel podle tebe, ne? A pokud o tebe stojí, tak tě nejspíš nepozve na jídlo do levnýho Fast foodu, ale do pěkný restaurace. Takže přestaň hledat problémy, tam kde nejsou a užívej si rande.

  • dcera chodívá s kamarády do čajovny. a taky na ty zmíněné procházky do přírody, kde je krásně a každé období má svoje kouzlo.
    a ani tomu sportu bych se nebránila. naopak ti to může být ku prospěchu, aby jsi nebyla taková padavka, co se před každým sportem zalekne. proč nějaký nezkusit?
    normální člověk, i když profi sportovec, zvolí tempo vhodné svému protějšku a např na kolo trasu, která nebude pro začátek náročná. pro tebe to bude mít výhodu, že zlepšíš kondici a uděláš i něco pro svoje zdraví.

  • stupidiack17.9.2018 9:48

    Normálně na procházku, ale třeba i to kino, kavárna, cukrárna, zoo, ze sportu třeba bowling (pokud byste nechtěli být jenom vy dva) .. Pokud byste šli někam na jídlo, tak i ve fast foodu dělají třeba saláty. ;-)

  • Třeba na zmrzku nebo na procházku do parku:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist