Kakani u mesicniho mimi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137220 9.10.2015 22:16

Holky pomoct mala vubec nekaka :( je to tak 14dni co to zacalo... Minuly tyden se nevykakala 5dni a to uz jsem nevydrzela jak tlacila az rudla a pomohla jsem ji teplomerem... Od te doby je to opet 4dny co nekakala a porad tlaci a nejde to :( nechci opet pouzivat teplomere,pry pri castem pouzivame by se pak bez toho uz nevykakala... :( prdi ale hodne,davame espumisan, prosim poradte co delat,co koupit nebo co snist abych ji pomohla :( sem zoufala,je mi ji lito jak tlaci a ma boleni :( diky

  • 10.10.2015 12:36:35 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My davali kazdy den do odstrikanyho mlika laktobacilky a pomahalo nam to;-)

  • U plně kojených miminek to není tak neobvyklé. Prostě stráví vše. Naše starší dcerka nekakala 5-7 dní, ale bolení neměla. Trápilo to spíš mě, protože stolička byla velmi agresivní a stačilo v ní ležet 2 minuty a malá byla jak požahaná kopřivou. Navíc to byla pořádná nálož. Zavedla jsem týdenní kůru BioGaiou a zabralo to. Kakala aspoň ob den. Jestli má fakt trochu zácpu, tak pomáhá koupel, prohřívat a masírovat bříško. Nebála bych se ani švestkové šťávy od Hippu. Samozřejmě jen po lžičce. Je tam pouze přirozeně se vyskytující cukr, tak by to snad roli nevadilo.

  • trinetka10.10.2015 7:14

    mě plně kojená nekadila i 10 dní, když to na ní přijde, fandíme na přebalováku.. vykadí se líp než sama do plíny.. teď s příkrem (moc nesní) kadí v intervalu 3-5 dní.. Dr říká, že je to v pořádku.

  • Taktiez odporucam probiotika.Nam velmi pomohli.A co sa tyka pouzivania teplomera alebo rektalnej rurky my sme ju prve 2,5 mesiaca pouzivali velmi casto niekedy sa stalo ze aj 2x do dna a dnes ma dcerka 4 mesiace a kaka uplne sama bez pomoci.Takze je blbost ked niekto toto tvrdi.Tiez som sa ale toho bala no v porodnici ma ubezpecili ze to tak nieje.Takze nasadit probiotika a uvidis ze sa to zlepsi.

  • kojená miminka nemusí kakat až 3 neděle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist