Kabelka - tipy :)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #511024 23.2.2023 22:01

Ahoj holky, ženy. Potřebovala bych poradit s kabelkou. Miluju kabelky, nejradši velké a černé. Jsem studentka, takže v ní nosím různé sešity, složky. Občas nosím krabičku s jídlem, flašku s vodou, kdyz si neco koupím, tak to tam hodím. Problém s kazdou kabelkou je v tom, ze se mi pak trhají u ní ucha.. mam ji moc těžkou a praskají. Takže co pul roku kupuji kabelku novou a už mě to prestava bavit (ikdyž někdy jsem ráda, že ji zase odměním😁). Je pravda, že za ně nedám moc peněz, klasicky max 600Kč.
Tak bych vás chtěla poprosit o tipy na nějakou velkou, nejlépe černou kabelku, co snese vetsi nosnost.
Uz si teda klidně i připlatím, kdyz mi vydrží nějaký rok :) Nejlépe tak do 1500,- Pokud je to ale úplně mimo, klidně řekněte. 🙂
Nepotrebuji znackovou za 5000,- to bych ani nedala..
Budete moc hodné, kdyz mi naposílate odkazy :) nejlépe na ty, které máte, nebo alespoň na takové typy 😇 Předem děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je dobrý nahrávání na reklamu ...

    Co prostě jen zainvestovat do kvalitnější aspoň za 2-3t. A nosi v ní skládací tašku na nákup.

  • dzusinka25.2.2023 15:39

    https://www.fler.cz/mirrage Tyhle!!! Mám druhou po čtyřech letech. Mám ten batůžek, doporučuji i kvůli zádům!

  • Aacko25.2.2023 22:20

    Já jsem před rokem a půl koupila nějak v Mark and Spencer, zrovna měli 50% výprodej, takže byla za 500:-D Tahám v ní snad úplně všechno - sešity, pití, krabičku s jídlem, peněženku, nabíječku, občas i nějaký kousek oblečení, teď už i malý notebook... a pořád je úplně ok. Je takový střední velikosti, holky nikdy nechápou, jak do ní tohle všechno nacpu:-D takže za sebe mohu doporučit, má dobrou nosnost, stále vypadá pěkně a cenově byla za pár kaček.

  • lenkaberuska26.2.2023 11:19

    Pokud nosíš v kabelce takový náklad, tak doporučuji spíš nějaký hezký městský batůžek. Tvoje záda ti za to poděkují. Ale kvalitní, za ten dáš minimálně 2 - 3 tisíce, ale zase ti vydrží několik let. Jestli každého půlroku kupuješ kabelku za 600, tak tě to za 3 roky už stálo 3.600 a kvalitní věc by měla vydržet aspoň 4 roky. Já mám některé kožené kabelky už opravdu léta. Ale musí to být opravdu kvalitní kůže a nebo kvalitní výrobek, a to často ani značkové věci nejsou. Já jsem se z toho důvodu rozloučila s kabelkami Michael Kors. Stojí majland a přitom se stejně za nejpozději dva roky rozpadnou.

  • Kamilka3325.9.2023 18:30

    Já jsem si nedávno koupila kabelku do práce na internetových stránkách https://www.kabelka.cz/produkty/kabelky-a-tasky/. Pracuji v kanceláři a občas si nosím práci i domů, a proto jsem si vybrala velkou, do které se mi vejdou i nějaké dokumenty. Kabelka je dostatečně velká a mají jí v různých variantách, proto pokud hledáte funkční kabelku podívejte se na tyhle stránky. Věřím, že si určitě nějakou vyberete.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist