Jsme vegetariáni, kam na dovolenou (hotel v ČR)?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #189480 31.3.2015 14:56

Hezký den všem. Hledám radu, kam si zajet na dovolenou a zároveň se netrápit hlady. S přítelem chceme jet do nějakého hezkého hotelu v přírodě, kde bychom mohli chodit na výlety, odpočívat a třeba se i koupat v bazénu a zajít do wellness (není to však podmínka). Takových pěkných hotelů jsem našla kvanta, problém nastává když zkontroluji jídelní lístek :-( Jsme vegetariáni a nabídka bezmasých jídel je v hotelích mizerná, to bychom museli jíst jen saláty a sem tam nějaký předkrm, ale hlavní jídla jsou "nedostatkové zboží". Najde se tu dobrá duše, která zná a poradí? Ideálně, aby v nabídce bylo tak 5 bezmasých hlavních jídel (přítel například nejí s oblibou používané houby), abychom si mohli vybírat a nejíst jedno jídlo dokola. Děkuji za přečtení a rady.

  • 26.04.2015 13:52:12 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key31.3.2015 15:20

    Ahoj, myslím, že ve většině hotelů a restaurací ti vyjdou vstříc, když budou vědět dopředu... Já zatím problém neměla a to mám hodně složitou dietu. Zavolej, domluv se, možná budeš příjemně překvapena jako byla kdysi já :)

  • Koukla jsem a začetla se a našla jsem toto: http://www.antarik.cz/ ale jak psala Pie.com.key buď ti v hotelu vyjdou vstříc nebo se poohlédnout po restauraci v blízkosti hotelu. Kamarádka má bezlepkovou dietu a taky jí vyšli vstříc.

  • Myslím, že pokud jde o dovolenou, tak není nikde problém se domluvit předem a klidně i poslat nějaké recepty nebo návrh na nějaká bezmasá jídla...
    Např. když jsem jela týden na pracovní cestu, ubytování jsme sháněli až na místě, měla jsem opravdu obavy, co tam budu jíst a přitom se stačilo jen zmínit a hned byli ochotní se na všem domlouvat, i se mě ptali den předem co bych si dala a co např dělají oni... a to byl přitom celkem obyčejný malý horský hotýlek...
    Proto bych to určitě řešila takto individuální dohodou, než spoléhat, že si někde každý den vyberete něco jiného z běžného jídelního lístku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist