Jsme spolu malo sami

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109038 26.9.2013 20:39

Asi se ani tak nepotrebuju poradit, jako spis vypovídat... a slyset vas názor. S pritelem jsme spolu rok a pul, vsechno je v pořádku, milujem se.. akorat posledni dobou jsme spolu hrozne malo. Oba bydlime u rodicu, já jeste porad studuju, on pracuje na smeny. Ze skoly se vracim jak kdy, vetsinou se krasne mijime. Byvame spolu pres cele vikendy, coz neni zas tak malo - 3 dny ze 7, takze si ani v tomto nestezuju. Problem ale je, ze kdyz uz jsme spolu, porad nám ten spolecny cas nekdo organizuje. Jednou je tamta rodinná oslava, pak je zase akce u kamarádů, pak je potreba to a to zařídit, neco doma udelat, nekam zajet, ti a tamti si chteji popovídat.. a na to, abych s nim byla sama, nám zbyvaji jenom chvilky pred usnutim... jemu to asi neprijde, ale já uz jsem z toho hrozné unavena, leze mi na nervy, jak nemam ani kdy si s nim nejak dyl v klidu popovidat.. nevim jestli jsem sobec nebo je to bezne.. co byste delali vy na mém míste?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A proč si necháte organizovat čas někým jiným? Naučte se oba říkat NE, MÁME JINÉ PLÁNY. Samozřejmě nepraktikovat na pomoc doma. Se zbytkem bych problém neviděla

  • Martasek8926.9.2013 20:55

    Taky ot tak vidím, prostě si udělat sami plány, občas zajít do společnosti, nebo přivítat návštěvu, když je potřeba něco zařídit, udělat to třeba spolu, ale je potřeba být "hnusní" a prostě se zapřít.

  • taky jsme to tak s jedním přítele měla, oni byli hodně rozvětvená rodina, měli potřebu se stále navštěvovat a pořád něco slavit. Když jsem na víkend dojeli k jeho rodičům, tak jsme museli obejít celou vesnici, všude chvíli posedět a poslouchat řeči o ničem a pak jsem jen od jeho rodičů slýchala, že si syna neužili. Dospělo to tak daleko, že jsme potom chodili už jen na oslavy kulatých narozenin a k svátkům a běžným narozeninám jsme jim dodatečně popřáli, když jsme se někde potkali. Ono to původní oslavování lezlo docela brutálně do peněz a taky se čekalo, že to budeme v tomto stylu taky oplácet, což jsme tehdy nebyli schopní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist