Jsem zralá na blázinec, blíží se oslava narozenin kamaráda

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194742 19.6.2019 15:39

Chtěla bych znát názor, co by jste dělaly vy na mém místě, jsem zoufalá.

Ahoj. Mám muže, jsme spolu šťastní, máme rodinu 2 děti, bohužel mě trápí každoroční oslava narozenin kamaráda - vlastně kamaráda a důležitého obchodního partnera mého manžela. amarád má obrovský dům a u něho obrovský bazén. a každý rok v srpnu, když je hezky, se sjedou se k němu vlivní lidé se svými polovičkami, které se tam odhaleně prsí, koupou se tam takto i s dětmi a můj syn je v problémových letech a taky je třeba říct, že to vadí i mně. Jsme tam jediné 2, které tam sedí oblečené a znechucené. já na to nemám postavu, protože jsem po dětech přibrala a kamarádka je zase naopak hubená a stydí se i v plavkách. Věčně blbé poznámky na naši adresu. Nejet znamená že y taky kamarád s námi přestal obchodovat a muž by ztratil zakázky. Připadu si jako prodejná šlapka.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy19.6.2019 18:45

    To mi přijde jak z nějakýho trapnýho americkýho filmu. To se tam jako všeci svlíknou, chlastají a koupou se mezi dětmi? To zní jako dost ujetej grupáč a rozhodně bych se takové události neúčastnila a nechtěla bych, aby tam bylxly i moje děti :O= Co to sakra má být?! Snad jste každý svéprávný a můžete o sobě rozhodovat sami, ne? To jako kvůli absenci na oslavě přijdete o profesní styky? I kdyby, tak bych na takovou akci nešla, fuj :O=

  • Zanthia120.6.2019 7:09

    Já bych tohle rozhodně řešila s manželem. Jestli máte kvalitní vztah plný důvěry, jistě jsi pro něho na prvním místě. Prostě bych mu řekla, že se tam necítím dobře, že mi to připadá ponižující a že se mi ani nezdá vhodné aby u toho byl syn. Manžel by se k tomu měl postavit jako chlap a najít schůdné řešení. Mně osobně to taky připadá zvrácené, lidé s takovým přístupem jako popisuješ nikdy stabilní vztah nenavážou, jen si myslí, že si užívají a za pár let, až nebudou v takové formě, se budou divit co jim ze života zůstalo. A nutit jakýmkoliv způsobem jedenáctiletou slečnu (v tom věku už leckterá začíná menstruovat) ke svlékání mezi lidmi, to už mi připadá až na hraně zákona a rozhodně těžce za hranou obyčejné lidské slušnosti a ohleduplnosti. Kdyby se to stalo nám, manžel by tam určitě už nikdy nechtěl jít ani za cenu ztráty obchodních partnerů. Možná by tam i někomu spíš chtěl jednu vrazit... 8-o

  • HaSha19.6.2019 16:22

    Ahoj. A byl by problém v tom, kdyby muž jezdil sám, když je to jen jednou za rok? Přijde mi nepravděpodobné, že by někdo rušil obchodní zakázky kvůli nepřítomnosti hosta, který tam každoročně jen otráveně a znechuceně sedí. Neříkám, že bych sama na takové párty chodila odhalená, spíš to myslím tak, jestli ten obchodní partner a kamarád vůbec o přítomnost celé rodiny stojí. Zvlášť v létě v srpnu mají lidé často i vlastní plány, takže by bylo pochopitelné, kdybyste nemohli všichni a partner přijel sám.

  • Já bych děti na ten den dala někam na hlídání, pokud je to možné, a prostě to přetrpěla s manželem...

  • 1Gabi20.6.2019 9:35

    Pokud je to pro manžela důležité,podpořila bych ho a jela s ním. Člověk často pro toho druhého udělá víc než jen to,že jednou ročně potrpí trapný večírek. Ale děti bych asi nechala doma. Za a)můžu si pak v klidu dát nějaký drink,aniž bych musela hlídat,jestli se některé z dětí netopí v bazénu, b)nebudou sledovat pokleslou zábavu,se kterou nesouhlasím,c)pokecám s kamarádkou i o věcech,o kterých se před dětmi mluvit nedá. A taky tam určitě nemusíte být až dokonce,většinou se stačí ukázat,přivítat a po hoďce-dvou se odporoučet ;-)

  • Dlouhodobě to tak řešit asi nejde, ale pro jednou- zavolat těsně před že máte střevní chřipku nebo tak něco. Mě by tam nedostali ani párem volů a jsem takovej paličák že bych jim řekla že se prostě necejtím na takových akcích dobře a jen bych jim to svym kyslelym ksichtem kazila, ať si to užijou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 427 odpovědí a 409 658 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist