Jsem zmatená

Otázku položila: Anonymní uživatelka #440481 6.3.2022 22:31

Ahoj, je mi 19 a už dva a půl roku mám přítele. Náš vztahy je bez problému, nehádáme se a snažíme se ve všem podporovat. Mám ale jen problém. V posledních několika měsících mě začal hodně zajímat přítelův nejlepší kamarád. Imponuje mi fyzicky ale hlavně duševně. Jsem s ním naladěná na stejné vlně a máme si spolu vždycky co říct. Ze začátku jsem si myslela, ze jsme si proste jen lidsky sedli, ale přerostlo to v něco většího. Pokaždé když ho vidim, začnu být nervozni a nedokážu se soustředit na nic jiného než na nej. Muj kluk, jakoby v ten daný moment neexistoval. Nevím co mám dělat. Cítím, ze on ke mě asi chová taky nějaký sympatie, ale do hlavy mu nevidím. Sice mě to k němu táhne, ale svého přítele miluju a nedokážu bez nej existovat. Vůbec nevim, komu bych se s tímhle mohla svěřit, nebo jestli k nim oboum mám být upřímná. Už dlouho se to snažím přehlížet, ale teď to fakt zašlo daleko. Celý den sleduju jeho sociální sítě, a přitom myslim na to jak ublizuju svýmu klukovi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Důležité je uvědomit si, že třeba tvůj přítel ti dává 80% a tento kluk doplňuje těch 20%. Jenže když bys přišla o přítele, mohla bys mít už opravdu jen těch 20%. Taky jsem během svého vztahu byla chvilku poblouzněná někým jiným. Naštěstí to po dvou měsících přešlo, nenechala jsem se zlákat. Přítele miluju, nechtěla bych o nej kvůli nějakému poblouznění přijít. Nakonec to stejně bylo jen tak, že jsme v ten moment nebyli úplně spokojení a tak jsem hledala asi dobré vlastnosti všude kolem. V moment, kdy jsme vše vyřešili, všichni okolo přestali zase existovat

  • susula9.3.2022 10:24

    Ja byla takhle poblouznena ve tvem veku taky nejlepsiho kamarada meho pritele. Nechala jsem to tenkrat zajit ale dost daleko, kamaradovi dala nadeji na vztah a on se trapil a nakonec odstehoval do jinyho mesta. S pritelem jsme se pak po nelolika letech rozesli, mela jsem pak nekolik partneru. A nakonec jsme se po mnoha setkali s tim kamaradem a vzali jsme se a jsme spolu uz 9 let vlastne ;-) nikdy nevis. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist