Jsem zamilovaná do učitele. Kdy a jak mu to rict? Jak se s nim sblížit?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177819 30.1.2017 18:40

Ahoj. Přijde mi, že mě má rád (trochu víc než ostatní). Pořád stojí u mé lavice a má ruku na stole. Chtěla bych ho někdy obejmout. Myslíte, že to bude blbý? Pořád se usmívá a je na mě strašně hodnej od chvíle, kdy nás učí. Mám mu říct až na konci roku, že ho miluju a nebo teď...? Nebo co mam proste dělat? Strašně moc vás prosím, poraďte mi někdo. Předem moc děkuji za všechny rady a názory. PS: je mi 15 a jemu mezi 26-30. Je blby zeptat se ho např kolik mu je?

A nebo myslíte, že treba si domluvit soukromé doucko (nebo proste, jestli by mi neco nevysvětlil) a během nej se treba opřít o jeho židli a sledovat jeho reakci... Jako nemyslím o opěradlo, ale o to na čem se sedí, abych se ho nenapadne mohla dotknout... A kdy ho obejmout? Treba poté, co mi neco vysvětlí, tak mu poděkovat a obejmout ho...? Jestli chcete vedet nějaké větší podrobnosti, abyste mi mohli lépe poradit, klidně se ptejte...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, já bych řekla, že pokud by si moji žáci vysvětlili to, že sedím na jejich lavici, jako to, že je mám radši než ostatní, tak bych měla na krku v každé třídě aspoň jednoho zamilovaného.
    Myslím si, že by ses na něj měla začít dívat jako na učitele, ne jako na objekt své zamilovanosti, protože velmi pravděpodobně bys pak měla zlomené srdíčko, až vyjdeš ze základky a zjistíš, že pro něho jsi byla jen jedna ze stovek žaček, které učil a bude učit.

  • Pokud opravdu cítíš, že mu to musíš říct (pravděpodobně si beztak všimnul a o tvé náklonnosti ví), počkej, až bude po konci školního roku - ať už se mu líbíš, nebo ne, dokud jsi jeho studentka, akorát byste z toho oba měli problémy.

  • Myslím že bys to měla pustit z hlavy 8-o, víc to pochopím u mladeho svobodneho ucitele a 19-20 leté maturantky, která odchází tam si myslím že už to nerealné není

  • samsonoh30.1.2017 20:43

    To je hodně složitý dotaz. Já jsem něco podobného zažila v 15-16 v prváku na gymplu. Šíleně jsem se tehdy zabouchla do našeho biologáře, byl to mladý chlap, bylo mu asi tak nějak 35. Jak psala buccaneerka, měla jsem tehdá pocit, že všechno co dělal, bylo nějak spojeno se mnou. Že se na mě díval jinak, že se mnou mluvil jinak, že mě nezkoušel, protože "věděl, že to vím" nebo naopak se ptal jenom mě atd. Měl takový šibalský úsměv a ty pohledy to si budu pamatovat snad navždy a stejně jako ty jsem cítila obrovskou touhu mu o svých citech říct, podělit se o tom s ním. Ty představy, které mě pronásledovaly každou hodinu když byl ve třídě nebo když jsme se minuli na chodbě - to bylo prostě šílené. Myslela jsem, že uvnitř sebe někde zešílím :-) Ale čím víc jsem o tom přemýšlela, tím víc jsem docházela k názoru (i když se mi vůbec nelíbil), že tohle by prostě nebylo vhodné. Takhle by asi vztah v mém věku vypadat neměl. A vždy když mě tohle napadlo, tak jsem se to v sobě snažila udusit nějakou šílenou eroticko-romantickou představou. Až jsem si prostě řekla, že to zkusím nejdřív pír měsíců vydržet. Prostě se otestuju. Jestli je to láska, tak to nepřejde. A jestli je to "jen" silná zamilovanost a cloumání hormonů, tak to přejde. A ejhle ... za pár měsíců jsem zjistila, že to skutečně byla jen zamilovanost, velká a intenzivní, ale zamilovanost. Ale vůbec jsem toho nelitovala. Když jsem to najednou chápala, tak hodiny s ním byly o to lepší, protože jsem si ho začala dobírat, ze srandy s ním špásovat a prostě to celé bylo fajn. Měli jsme ho i na tělocvik, takže o to suprovější to bylo :-) A jsem ráda, že jsem mu tehdá nic neřekla, protože takhle jsem si tu zamilovanost mohla v sobě uchovat. Byla to taková moje tajná láska a moc ráda na ni teď vzpomínám :-)

  • Ahoj, no tak já zrovna s mým bývalým učitelem chodím. Ale začali jsme si když mi bylo 18. A do teď o nás nikdo neví - jsme spolu už skoro 3 roky. Vztah studentka/učitel je hooodně složitý. A to mluvím o střední. Na základce nebo i v prváku mi to přijde fakt nevhodný. Ale chápu, že je to mladej kluk a je ti příjemný být v jeho blízkosti, protože je od tebe starší a chová se k tobě tak mile. Moje rada je - nesnaž se ho sbalit, nebo mu nedávej nějak okatě najevo, že ho máš ráda. Nesnaž se o nic milostnýho. Myslím, že byste mohli být kamarádi, ale až vyjdeš ze základky :)

  • Ahoj vidim ze reakci uz je tu dost. A souhlasim s holkama o nic se nesnaz navic on by z toho mohl mit problem kdyby si s tebou zacal. Mozna az budes na jine skole za 2-3 roky by to slo. Ale rozhodne ne ted kdyz te uci.

  • Ahoj ja tě docela chapu kazdy mame sveho oblibeneho ci milovaneho ucitele obejmout ho by asi nemuselo byt tak hrozny my se s ucitrlkama a ucitelama objimame normalne ale s ucitelem jen jednim tak 60/70let ale ja take miluju jednoho ucitele ale toho bych nikdyy neobejmula ja nevim je to takovy jiny tip no ale jiny plan by mohl být ze treba kousek pred nim zakopnes a on by te sel zvednout a pak by jsi mohla jakoze byt takove smutna a treba by te obejmul sám :muj tip

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist