Jsem zamilovaná do táty mojí nejlepší kamarádky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183210 11.11.2018 15:06

Nemám se s tím komu svěřit tak prosím o radu tady. Mám už od školky nejlepší kamarádku, jsme jako sestry. Ona tráví spoustu času u nás a já zase u ní. No a poslední dobou když jsem u ní tak máme k sobě blíž s jejím tátou. On mi začal dokonce i psát. Když jsem u ní naposledy spala, tak ona šla nakoupit něco na večer, mně se nechtělo a nebyl to nijak velkej nákup tak jsem zůstala doma. Začali jsme si spolu s jejím tátou povídat a zvrhlo se to v to, že jsme se spolu líbali. Jinak její rodiče jsou už dlouho rozvedený a její táta nikoho nemá. Vždycky jsme si spolu rozuměli a oba k tomu druhému něco cítíme, ale jde tady o kamarádku. Bojím se, že by se na nás hrozně naštvala kdyby jsme ji řekli, že spolu chceme chodit. A já teď nevím co mám dělat. Jestli jí to mám říct a zkusit s ní o tom promluvit a nebo ne

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj je mi 20 a to čerstvě ještě pred par měsíci mi bylo 19 a jelikož me to tak nejak odjakživa táhne ke starším, nějaké starší partnery jsem uz mela. Jednoho přesně v tomto veku neja kolem 40 let. Mel dceru a také rozvedený ja se ale NAŠTĚSTÍ s jeho dcerou neznala :-D chci ti jen říct ze zezacatku mi taky rikal ze me ma rad ze skoda ze mi neni vic let atd. Ale pak sem si uvědomila ze me ma čistě na sex :-) v tomto veku kazdej takovej me bral jako mladé maso ktere ho přitahuje do postele. Starší jsou na mladší holky to tal bývá i oni sami to přiznali..takze ti jen chcu rict aby jsi v tom neviděla nic vic a rozhodně ne vztah... Podle me mu jde o to te dostat do postele protože jsi o tolik let mladší a přitahuje ho to a ma sanci protoze tys mu libani neodmítla a chodíš k nim často domu..jo jsou případy kdy si mlada sedne se starsim a ziji spolu a jde o lasku vztah... Co ja vim mozna to štěstí máš ale myslim ze uz nen kvůli jeho dcery pujde z jeho strany jen o románek s mladym masem. :-)

  • Francy11.11.2018 17:34

    Spíš bych to brala jen jako malé vzplanutí a přerušila s ním kontakt. Ty seš mladá holka a v jejím tátovi vidíš pravděpodobně mužnost, vyspělost a imponuje ti. Takovým vztahům moc nevěřím, že vydrží a přijít kvůli takovému románku o celoživotní kamarádku?

  • Kolik Vám je let..? A jak se k tmu staví on (?) - to přece není jen o Tvém rozhodnutí..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist