Jsem zamilovana,ale nemuzeme byt spolu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63736 15.8.2012 17:27

Ahojda, stalo se Vám někdy, že jste se zamilovali do někoho koho jste neměla? Ať už to byl táta od rodiny, bo prostě ženatý chlap, já nevím cokoliv. Hrozně jednoho muže miluju, on snad i mě,ale nemužeme být spolu. Nějak mi nejde jít dál, seznámila jsem se s někým, ale nejde mi to jít dál, vycházíme skvěle rozumíme si, ale nějak mám stále výčitky, bo nevím, a stále myslím na toho koho nemám. Nový partner by se chtěl pomilovat,ale mě to prostě nejde :-( už nevím co s tím. Moc Vás žádám o radu,jakoukoliv, sama nevím jak dál,a začínám být z toho zoufala :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojda to bude cajk uvidíš moc se na to myslíš!Pokavat je ženatý tak na něj rovnou zapoměn od manželky neodejde na to jsou chlapi až moc velký srabaci vím o čem mluvím.A neboj ono to nějako dopadne chce se nad to povznést a nedělat si vrazky;-)a pokavat noví přitel je hodný a miluje tě tak neváhej takle se krasně zapomýna když máš někoho jinýho na koho se mužeš spolechnout.A už na něj nemyslí on ti za to nestojí:-)

  • zapomen na něj, jak je napsáno výše. Ženatí si raději najdou bokovky pro "relax" než by odešli od rodin a vzdali se všeho, co budovali i desítky let. On jer spokojený, bez závazků a bokovka je většinou časem neštatstná. Málokdy se stane, že ženatý odejde za mladší, perspektivnější,.........pak je ale otázka, za jak dlouho se najde další mladší, ještě perspektivnější než nynější partnerka. Najdi si někoho, koho budeš milovat a bude ti s ním dobře už od začátku a hlavně se do ničeho nenut.

  • petulinkaa1316.8.2012 10:13

    Jo holka,to se stává :-) a pak jsem se nakonec zamilovala do ženatýho,s kterym jsme byli hodně dobří kamarádi a ted už vedle me spinká 6 let :-D ale jako můj manžel :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist