Jsem zamilovaná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410944 29.4.2020 0:13

Ok, dětinska otázka ale já to vážně nepoznám 😂
Přes rok se "znám" s jedním mužem, scházíme se třeba 1-2krát týdně, (bylo to občas i 3krat), je to tedy od začátku vztah ala kamarád taky rád. Ale byli jsme spolu např i v kině, atd. Na horách...
Vždy si suprově popovídáme není to muž co opravdu jen za účelem sexu se sejde a pak čau. Máme mezi sebou kamarádský vztah ví o mě vše, dokonce i počet mých partnerů za život a to jsem nikdy žádnému neřekla. Načapala jsem se, že se mu pokazde svěřim s problémem nebo pochlubim s novinkami atd. Taky že se mi s ním báječně povídá, že mi poradí, pozitivně mě částo naladí atd. Je mi po něm smutno kdyz není čas abychom se třeba za týden viděli víckrát jednou jsme měli "výpadek" kdy nám časově nevycházelo se kvůli práce apod. Setkat celý jeden týden a to už jsem se fakt těšila na něj. Když odjel do Alp lyžovat tak jsem cítila takové prázdno až stesk že odjel daleko, a najednou jsem cítila prázdnotu uvnitř sebe i když mám okolo sebe milion kamarádů s kterými jsme mohla chodit ven, najednou mě přepadlo co budu dělat než se vráti atd. Jsem mladá jemi 21 a jemu 34. No každopádně já prostě vim že on semnou vztah nechce určitě ne vážný...prostě jsem přijala. A od začátku věděla do čeho jdu že starší muž mě do života jako ženu určitě nevezme že mě prostě má rád protože si dokáže popovídat zasmát se a podnikat něco ne jen sex a dokola,ale že převážně mě vnímá jako tu mladou kočku mladé maso s kterým si užije, pochlubi se atd. No já začínám mít hlodavé myšlenky zda nejsem zamilovaná.jednou jsme to tak nakously s kamoskou a ona říká hele a ty ho za ten rok třeba nemiluješ?? A to vše mi proletělo hlavou jak to k němu mám atd. Že je to fakt jediný chlap s kterým držím přes rok, a stále si s ním rozumím, táhne mě to k nej, nemám ho plný kecky atd. (Obecné to totiž tak mám ze mě chlap přestane bavit ...poradny vztah jsem ještě neměla.). S ním se cítím fakt v bezpečí a šťastne. 🙄 Co myslíte pozná nějak člověk že někoho miluje nebo je to prostě jen můj "lepší" kámoš ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle me zamilovaná jsi. Pokud to tak necítí i on, že "vztahu" co nejdřív vycouvej, než to bude ještě silnější...

  • já bych jen k předchozímu komentáři dodala - jsi si jistá, že by nestál o život s tebou? pokud už ted ti vlastně věnuje tolik času.
    nikde není psané, že 12 let je nepřekonatelný věkový rozdíl ('že starší muž mě do života jako ženu určitě nevezme ' ) a nemohou takoví partneři spolu být. takže bych si ujasnila i co chce on a jak to cítí. to, že třeba na začátku nechtěl vztah nemusí znamenat, že se něco za ten rok nezměnilo.

  • Hm já to citila pokaždé, stačilo se pristihnout, že mu to chci říct a ne to jen říkat ve své hlavě. Zamilovala jsem se 2x v životě. Je mi 33. První muž byl o 16 let starší a byli jsme spolu tři roky dokud mě nepodvedl. Druhý je můj manžel. Obě lásky úplně jiné. S manželem cítím mnohem krásnější lásku, v tomto vztahu jsem to já ničím neomezovana, jsem vděčná, že to mám s čím porovnat. První vztah měl taky své kouzlo, ale bylo to i hodně vyčerpávající. Každopádně já to poznala podle toho, že když jsem byla s ním, tak jsem měla chuť mu říct, že ho miluji.

  • Moc dobře ti rozumím. Přesně to, co popisujes jsem prožívala 4 roky. Já toho kluka milovala celým svým srdcem, ale on mě ne. Sex byl fajn, rozuměli jsme si, trávili spolu spoustu času, ale jednoho dne jsem mu rekla, že ho miluju a on se ke mně začal chovat jako k děvce. Ani nechceš vědět, co všechno mi udělal a jak moc mi ublížil. Skončila jsem na psychiatrii a doteď beru brášky na nervy. Já věděla celou dobu, že mě nemiluje, ale i tak jsem s ním byla, protože mi s ním bylo dobře. Už bych nikdy nic takového nedopustila, ano, byla jsem hloupě zamilovaná.
    Jestli tě nemiluje a nechce s tebou mít vztah, tak od něj okamžitě uteč, než se zamilujes ještě víc, než jsi teď. Samozřejmě, že jsi zamilovaná, už jen to, že se ptáš, Jestli nejsi zamilovaná znamená, že o tom přemýšlíš a spíš si to nechceš připustit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist