Jsem v depresích a nikoho nemám..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71341 14.12.2012 22:20

Ahoj holky,vždycky jsem optimistická jen vzácně mívám stavy kdy jsem smutná nebo brečím takže jsem ani nepostřehla že ti lidi pro který jsem tady vždycky byla oni pro mě tady nejsou..nevím komu bych se mohla svěřit a tak se chci zeptat jestli není něco co by mě vyslechlo jako nějaký člověk na internetu který by mě vyslechl ale ne po telefonu..mám totiž takovou fobii z volání jako zní to divně ale prostě se nedokážu přes mobil bavit o něčem důležitým protože se bojím že ze sebe vychrlím špatný reakce..takhle přes písemnou formu se můžu rozmyslet.Díky moc:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Tak to mě mrzí,že máš zrovna takový období.Určitě to bude brzo lepší.Nevím co přesně tě trápí,ale pokud je to něco vážnějšího,tak vím,že existují konzultace s psychologem on-line po chatu nebo mailu.Asi to nenabízí úplně každý ale jde to.Potom nějaký diskuzní server,ale to vlastně můžeš prokonzultovat i tady anonymně.

  • Ahoj, ráda bych ti nějak pomohla... Já sama hrozně nerada volám po telefonu, vyhýbám se tomu jako čert kříži :) Kdybys chtěla můžu ti poslat mail a můžeš mi napsat, co tě trápí... Momentálně na tom zrovna také nejsem nejlépe, tak třeba by tě uklidilo, že v tom nejsi sama. Ozvi se mi ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist