Jsem lesba nebo ne ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371197 24.9.2017 8:36

Zdravím , mám otázku . Poslední dobou mě vzrušuje představa líbání s ženou a co se týče mužů tak se mi líbí vzhledem ale sex a vztah s nimi si neumím představit . Je to normální , nebo jsem lesba ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy24.9.2017 8:45

    To znamená, že homosexuálové nejsou normální? :-o Na tohle ti nikdo neodpoví, zjistíš to sama časem. Můžeš to vyzkoušet s holkou i klukem. Myslím, že nejedna žena se podívá na lesnické porno a není ji to proti srsti, ale má doma manžela, kterého miluje :-)

  • Není to tak dávno, co jsem sem psala velmi podobný dotaz. Tehdy jsem byla plná nejistoty a strachu, chtěla jsem lhát sama sobě, kdo jsem... I kdybys lesba byla, svět se nezboří a věř, že časem přijedeš na to, s kým chceš být. V tvém životě se objeví člověk, se kterým ti bude dobře a je jedno, jakého bude pohlaví. Já jsem teď šťastná se ženou, nedovedu si představit, že někdy budu s mužem, ale zároveň to nepopírám. Vždy záleží na člověku :-) Přeju šťastnou plavbu na vlnách života, užívej si každého okamžiku a měj se ráda :-)

  • To bys měla vědět ty!

  • :-)Vis, az potkas toho praveho muze, ktery Te bude milovat celym srdcem, tak se do nejk zamilujes a zjistis, ze to byla hloupost :-) Lesba nejsi a casem na to prijdes, ze ne! Kazdy kdo jeste nemel partnera, tak ho obcas tahle otazka napadne. Ale zkus nic nezkouset s ejakou holkoua a pockej si na toho praveho, ktery Ti ukaze, ze se zenou by to moc naplnujici nebylo :) ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist