Jsem lehká holka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421417 7.9.2019 8:01

Je mi 13 let. Můžu říct že jsem hodně oblíbená u kluků, protože přece jenom mám vycvičenou postavu a do toho miluju auta a motorky. Vím, že je mi 13, ale nějak se na můj věk necítím. Všichni se chovají jako děti, ale mně to prostě nejde. Hrozně rychle jsem vyspěla a to se počítá ze všech stran..

Hodně lidí mě oslovuje jako kurvo, děvko a takové nadávky. Už mi i kluk kterého jsem měla fakt dost ráda do očí řekl, že jsem levná holka.. Kvůli tomu, že když má někdo zájem o mě, tak sa s ním normálně o všem bavím, občas se to Teda utrhne v nějakou líbáčku, ale říkám občas prostě dobrá situace a chuť (a 15 letí nádherní kluci prostě nejdou odolat ani v tomto věku) jako nikdy bych si nikoho nepustila blíž k sobě než je výkus, ale mám výčitky svědomí, že se fakt chovám jak nějaká levná holka jenom kvůli tomuto. Celkem mě to trápí, když na mě všichni takhle ukazují, ale ukazují na mě i kvůli blbostem, třeba že se o mě kluk opře nebo že mu nedám facku za to, že mě placl přes prdel.

Vím že bych měla řešit jiné věci, že jsem ještě dítě ale prostě stalo se jsem taková už v takovém věku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha7.9.2019 10:33

    Znám holku, které celá čtvrt říkala "zástrčka", bylo jí 12, za léto takhle zkoušela líbačku s vícero klukama, další léto, když přijela, taky. Nikdo z nich ji neviděl v průběhu školního roku, s nikým z nich nespala, ale takovouhle si vysloužila pověst, ani nebudu dodávat, co s tím časem (po letech) udělal facebook, pro všechny "lehká holka" i v 16, i když ji už vlastně pořádně neznali. Když jsem to jednou probírala s bratrem, řekl něco jako "že tyhle typy jsou prostě pro kluky na vyzkoušení, mají pocit, že si k ní můžou víc dovolit, aby pak mohli snáz balit tu holku, která se jim opravdu líbí. A nikdy by s takovou lehčí holkou ve skutečnosti nechodili, když dá každýmu". Je to tvoje věc, ale kdybys byla opravdu vyspělá, tak tuhle roli fakt hrát nechceš. Až si jednou budeš hledat skutečný vztah, přesně tahle pověst a minulost, tě můžou dohnat a úplně potopit.

  • Promin, zda sebmi ze jsi trosku namyslena.
    A nemuzes byt u kluku oblibena i proto ze te treba berou jako ,,lehkou korist,,? Coz by mozna vysvetlovalo i to co pises, ze te berou za lehkou holku. Ja vim ze to laka, ale pokud se spustis (byt jen na libani) s kazdym druhym, tak te lidi jako takovou asi proste budou brat. Vybavila se mi kamoska na zakladce, ta byla taky kazdou chvili s nekym jinym, před ostatnima se nakrucovala...
    Delej jak sama uznas za vhodne, ale zvlášť ve 13 mas na tohle jeste dost casu.. jednou bys toho mohla litovat.

  • Kamkri7.9.2019 15:39

    Jakmile ziskas takovouto povest, tezko se te nalepky budes zbavovat. Jestli si rychle neurcis hranice (= i dal nechas kluky, aby te placali po zadku, ochytavali atd.), budes proste ta davacka.
    Nikdo s tebou nebude chtit chodit, protoze jsi ta, co jde s kazdym. Budes jen 'zabavova' holka na osahavacky a na jednu noc.

  • Ano, muzou to tak vnimat, ze jsi lehka holka. Navic kdyz je ti jenom 13.
    A co ti teda vadi? Ze se tak chovas, nebo ze si to o tobe mysli? Jestli ti vadi tve chovani, tak ho zmen. Jestli ti nevadi, tak se nediv, ze se o tobe tak mluvi, kdyz se tak chovas a smir se s tim.

  • no máš slušně naběhnuto k tomu, aby si lehká holka fakt byla. Ted jsi pod zákonem, těžko budeš každýmu druhýmu roztahovat nohy. Pokud jim ale dovolíš se takhle k tobě chovat když ti je 13, jak to asi bude za dva roky? nebo za 5 let? Jak už tu bylo napsáno, nálepky děvky se nezbavíš a všichni tě budou chtít jen proto, že jsi snadný cíl. Opravdový kluky pak zajímat nebudeš. Vim, že ted ti to je asi jedno, ale jednou toho budeš litovat.

  • macicekkajik8.9.2019 9:06

    Chtělo by to získat trochu hrdosti, začít říkat ne a vážit si sama sebe. Jinak tu už bylo vše řečeno od holek.

  • Teressa12.9.2019 9:44

    Nic si z toho nedělej. Jsi taková jaká jsi... Jen by sis měla sama sebe trochu začít vážit. To znamená, nedovolovat jen tak klukům plácat tě přes prdel apod. Pamatuji si na svoje dětství a ti kluci to berou samozřejmě taky uplně jinak (to placnutí přes zadek) vždyt jste ještě děti. Ale pokud jak říkáš jsi vyspělá víc než oni, tak jim občas ukaž, že ti to vadí a že nejsi lehká holka která jim dovolí cokoliv. (Ikdyž ve 13 letech si nemyslím, že by nad něčím takovým už kluci přemýšleli)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 713 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist