Jsem ještě panna nebo ne?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56162 31.1.2013 19:30

Ahoj, bude mi 16 a asi před půl rokem jsem měla první a taky zatím poslední sex. Bolelo to a neužila sem si to. Vím jistojistě že ze mi krev tekla. Teď jsme si s mým novým klukem chtěli užít náš první společný sex, ale strašně mě to bolelo (jako poprvé) a nakonec jsme toho raději nechali. Je možné, že jsem panna? Je pravda, že můj přítel má penis docela velký, ale přemýšlela jsem o tom a zrovna to období před půl rokem jsem měla 2 dny po menstruaci, tak jestli to nemohla být nějaká pomenstruační krev nebo něco takového. Děkuji za odpověď :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • neznám holku která by si první sex užila :) takže si z toho vůbec nic nedělej :) mě bolel i druhý pohlavní styk někdo to tak má a jestli má i přítel veliký penis tak to holt prostě bolí a uvidíš,že až to budete zkoušet znovu už to bude ok :)

  • panna už nejspíš nebudeš :-) . Mohlo tě to bolet z různých důvodů. Rozdílná velikost (ty jsi užší a on je na tebe velký), málo uvolněná a s tím související - nedostatečně vzrušená... stres taky nepomáhá příliš tomu, aby jsi byla v pohodě.

  • Spíš bych ti doporučila přečíst si na internetu nebo v knize bližší informace o pohlavním styku. Jestli se do tebe dostal tak panna nejsi (někdo po 1. sexu krvácí někdo ne)

  • Ahojky, doporučuju ti, aby ses koukla zrcátkem. Otázkou není zda jsi panna, ale zda máš stále panenskou blánu. Pokud už jsi měla po skončení ms a tekla z tebe červená čerstvá krev tak to nejspíš blána byla. Je možné, že ti ji jen poškodil. Někomu se úplně protrhne a přestane zlobit až po několikátém styku, tak nějak mi to řekla gyndařka. Mohla se ti taky zacelit pokud byla jen málo poškozená si myslím, když jste to tak dlouho nechali být a s nynějším partnerem to šlo odznova. Pak je možný, že tě prostě zlobí partnerův větší penis, ale to se časem přizpůsobí. Taky je možné, že tě ten první bolestivý styk traumatizoval a ty se teď podvědomě bojíš a očekáváš bolest, která zákonitě přijde. Pak může být problém ve zvlhčení. Takže zjisti zda jsi při tom dost vlhká, kdyžtak použijte lubrikant, opravdu ale opravdu se uvolni, a zkoušejte to. Pokud to ani po opakovaném styku nezmizí ta bolest, tak bych zašla na gynekologii.

  • Já jsem po prvním pohlavním styku krvácela jenom malinko a to až na druhý den jenom takové špinění, ale bolest to byla pěkná no. Bolely mě potom asi ještě další 3 pohlavní styky, než se to dalo trošku dokupy. Po rozchodu s mým přítelem, když jsem měla 3 měsíce pauzu od sexu, jsem s novým přítelem ani při prvním milování už problém neměla (to jsem žila sexuálně již 5 let). Panna už určitě nejsi ;-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist