Jsem divná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407727 29.12.2019 11:59

Ahoj, nebudu to nějak okecavat a rovnou jdu na problém. Jsem holka je mi 15 v červenci 16.. Nikdy jsem se zatim nelíbala ani jsem neměla sex. Začalo to v červnu na rozlucce. Na základce jsem měla 4 kamarády z nichž mě 3 chtěli.. Najevo to dal z nich jenom jeden. V červnu na rozlucce jsem se však s jedním z těch kamarádů tak ruzne objímala, seděla jsem na něm , pusu jsem si s nim dala a zjistila jsem, ze mě chce a ze už je to dlouho.. je to taky jediný z mých kamarádů ,který se mi vůbec líbil. Potom jsme si parkrat psali s tím, ze on mě stále chtěl, ale postupem času to nějak upadlo, protože do školy chodí přes 100km od nás..No a teď v prosinci se to všechno obnovilo. Na jedné akci jsme stali venku obimali jsme se to stejne i na druhé akci. Proste to vypadalo jako bychom spolu opravdu byli.. No teď si zase píšeme takové hezké zprávy.. jenže já se bojím, ze přijde otázka jestli s nim nebudu.. i když už něco podobného naznačoval, ale v tom je ten problém. Já nevím jestli s nim chci být , protože se bojím , ze se bude chtít líbat a já to neumim.. to stejný ze bude chtít se mnou spát a mne přijde divny spát z klukem, kterého znám více jak 9 let. Celkove se toho bojím.. nevím jestli třeba nemám nějaký blok a bojím se vztahu..Taky jsem si řekla, ze vztah bych chtěla třeba v 16, ze teď jsem na to ještě malá.. Já opravdu nevím.. poradíte mi prosím? Nejsem divná nebo tak?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejsi divná. Pokud se na vztah necítíš, nelámej to přes koleno. Jsi hodně mladá, času máš spoustu.

  • Určitě divna nejsi. Pokud se na to necítíš, tak se do ničeho nenuť. A nebo tomu dej volný průběh, užívej si krásného psaní a pokud jde o líbání. Snad každý z toho měl poprvé strach. Ale neboj, žádná tragédie to nebude, půjdete na to postupně a postupně přijdeš jak na to.. :-)

  • Toho, že se znáte dlouho bych se nebála. Já jsem se ve 23 letech dala dohromady s klukem, kterého jsem znala od 10 let a byli jsme spolu několik let, vlastně to byl můj i jeho první sex. Ani toho, že neumíš líbat bych se nebála, on to jistě neumí o moc líp a až to budete oba chtít, určitě vám to půjde.
    Ale jak už zaznělo, do ničeho se nenuť, buď upřímná a užívej si to, co je ti příjemné. Do čeho se ti zatím nechce, to na rovinu odmítni.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist