Jsem bi a je mi 12...?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179783 30.11.2018 22:23

Dobrý večer všem. Jsem dívka a je mi dvanáct let. Vztahy a vše okolo nich jsem začala řešit když mi bylo čerstvě deset let. V té době jsem se i stala ženou, zkrátka přišla na mě puberta. Několik vztahů již mám za sebou. Dětské lásky, ale i vážnější vztahy na delší dobu. Vždy to bylo s klukem. Líbí se mi když mi kluk lichotí a takové ty sladké řečičky... Však známe to asi všichni. Ale mám problém s klučičím tělem. Ne že by mi vadilo, nebo bych se ho nějak štítila, to vůbec ale zkrátka mě nevzrušuje. Několikrát jsem si při líbání s klukem představila holku, uznávám že to nebylo zrovna férové ale nějak se mi ta představa zalíbila. Když se uspokojuji představuji si ženu, nebo ženy sleduji. Pak mám ale výčitky svědomí, že se mnou není něco v pořádku. Jednou jsem se svěřila kamarádce a ta se mě pár dní bála... I když zrovna k ní žádné zalíbení necítím. Bojím se to někomu říct, protože vím jaká je dnešní doba a moji vrstevníci. Co si o tom myslíte vy? Máte nějaké rady? Budu vám všem moc vděčná.
Příjemný zbytek dne A.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack1.12.2018 7:21

    Tvoje sexualita se teprve vyvíjí, zkoušíš všechno možné, nedělej ukvapené závěry. Promiň, ale říct ve dvanácti letech, že máš za sebou už pár vztahů a některé vážné na delší dobu, mi přišlo úsměvné. Určitě si nic nevyčítej, až časem přijdeš na to, jak na tom doopravdy jsi.

  • jsi ještě dítě hraj si s míčem a ne na 20 holku vyvíjís se tak máš na to času dost.nepremyslej o tom čas přijde.....

  • interstellar1.12.2018 10:47

    Svou sexualitu poznáš, až budeš mít za sebou pár dospělých vztahů. Ve 12 je strašně brzo, ještě ses vůbec nerozkoukala po světě a tvoje vnímání se teprve budí. Dej si čas.

  • Je to vtipné. Nedivím se, že tě nepřitahuje mužské tělo. Neboj se, vydrž pár let A všechno bude.

  • Kamkri1.12.2018 19:23

    Ve 12 máš za sebou několik vztahů a to i pár delších? :-D No to bys musela začít tak ve třech letech, aby to byla pravda.
    Ve 12 nemůžeš vědět o své sexualitě skoro nic, všechno teprve začíná a vyvíjí se. Neřeš blbosti a věnuj se věcem, které přísluší tvému věku.

  • Taky jsem bi a je mi 12, akorát tenhle problém nemám, líbí se mi starší kluk ale představovala jsem si líbání s mojí bff která je taky bi... Ale příjde mi to divné ale zároveň uspokojivé...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist