Jsem běhna?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #363880 10.8.2019 20:49

Ahoj, poslední dobou se sama sebe často ptám, jestli je mé chování normální. Během tohoto léta jsem měla něco už se 4 klukama (jen líbání) a připadám si hrozně. Vždycky se to sešlo na nějaké party nebo večerním posezení u kamarádů, kde se pije. V tu chvíli, kdy mám v sobě alkohol, tak si nemůžu pomoct a připadám si jako největší "balička všech dob". Nicméně, druhý den se na sebe nemůžu podívat do zrcadla, protože se za sebe hrozně stydím. Ráda bych to nějak omezila, ale jak říkám, v tu chvíli jsem jako jiný člověk a ten chtíč je větší. Naštěstí mám v sobě vždycky nějaký pud sebezáchovy a do něčeho víc, než je líbání, bych rozhodně nešla! Bavila jsem se o tom s kamarádkami a těm to přišlo normální. Řekly mi, že ve 20 letech si člověk musí užívat, ale stejně. Připadám si často hloupě a musím nad tím neustále přemýšlet. Vím, že některé dívky a ženy dělají horší věci, ale ty druhé dny po akcích vždycky strávím přemýšlením o tom, že jsem hrozná šlapka a bude se to o mě říkat po celém městě :( Vždycky jsem slýchala, jaká jsem hodná, nevinná holčička a podobné řeči a teď si přede mnou budou lidé klepat na čelo.

  • 11.08.2019 16:00:55 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No tak holt na zábavě nepij a nebude žádné líbání:-D

  • dancewomen10.8.2019 21:42

    Tak proč piješ,když se pak neumíš ovládat?:-o

  • Asi bych se vykašlala na nějaké škatulky typu "běhna", spíš bych možná na Tvém místě zapátrala a zauvažovala a nad tím, proč to děláš, co Ti to dává a zda Ti to tak skutečně vyhovuje (vadí Ti to niterně, nebo jen z důvodu "co by se o mně mohlo říkat...?"). To, co popisuješ, je symptom něčeho dalšího, ne samotná příčina. Pokud svým jednáním nikomu neubližuješ (např. tím neprovokuješ kluka, který je do Tebe nešťastně zamilovaný) neviděla bych za tím apriori nic špatného.
    Prošla jsem si podobným obdobím (přesněji: zašla jsem dál než Ty..) a řekla bych, že svou roli v tom mj. hrála právě ta kompenzace hodné holčičky, za kterou mě do té doby všichni měli. Toto období nicméně časem samo odeznělo - jednak se tím člověk rychle nasytí, jednak se to neobešlo bez určité morální kocoviny a v neposlední řadě Ti to časem začne víc brát než dávat a začneš toužit po něčem skutečnějším, hodnotnějším, pevnějším..Hrdá na sebe nejsem, ale byla to zkušenost, něco mi dala a někam mě posunula.

  • Taky na tom nevidím nic špatného, když jsem byla takto mladá a kluk se mi líbíl, sváděla jsem ho a taky mi vždy stačilo líbání :-) taky jsem jako ty měla brzdu, víc jsem prostě nechtela a nepotřebovala ;-)

  • Risu11.8.2019 7:42

    Pokud jsi nezadana, neviděla bych v tom nejaky problém kdyz s nima nespis.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist