Jsem baculata a nezadana.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38006 4.8.2012 23:21

Ahoj,
nemám štěstí na chlapy. Abych to upřesnila, jsem baculatá a nezadaná.
Když si podám inzerát a pak uvidí moji fotku, je konec, přestanou mě psát. V reálu moc možnostní na poznání protějšku nemám, když vyrazím na zábavu, jsou tam samý puberťáci (mě je 23 let).
Nevím, co dělám špatně, že se mě láska vyhýbá. Už si začínám připadat méněcenná, že tu na světě pro nikoho nejsem.
A to jsem si myslela, že chlapy pochopí, že na kráse až tak moc nezáleží, ale jak to tak vypadá, tak to nepochopí, poněvadž o mě nikdo nestojí. :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky , měla jsem stejný problém , vážila jsem 90kilo ... a fakt mě nikdo nechtěl , i když kamarádů jsem měla spousty ... časem jsem zjistila , že na postavě moc nezáleží postarším pánům , ale kdo by chtěl ve 22letech chodit se 37 letým chlapem ?? Já rozhodně ne ... a to byl důvod , proč jsem si řekla , že musím něco udělat ... Začala jsem cvičit , držet dietu , a na první měsíc diety jsem si koupila i podpůrné tablety alli .... Za ta námaha stála za to , za první půl rok jsem shodila 18kilo , a do konce jednoho roku , od začátku diety jsem dala dolu dohromady 25kilo ... jsem vysoká 165cm , a vážím 65kilo ...chce to hodně odříkání , ale tuhle váhu + a - 2kila , si držím třetím rokem .... začala jsem se i sama sobě více věnovat :) :) a mohu říci , že deprese jsou pryč , proplakané noci jsou pryč :) :) chce to čas, a nesmíš si přát zhubnout 30kilo za měsíc ... to je blbost a hlavně blok v hlavě .... ale tímto tě nenutím do diety , nebo tak , jen jsem napsala jak jsem to měla já :) doufám že přítele najdeš , tak jako jsem ho našla já .. :) našla jsem si ho když jsem byla ještě macatá ;-) a jelikož byl o 15kilo lehčí , i on byl má motivace :)nenutil mě do toho , ale podporoval mě , teď plánujem rodinu , tak doufám že se nám hned na poprvé zadaří ;-)

  • Když si řekneš, že o tebe nikdo nestojí, tak o tebe fakt nikdo stát nebude. Základem úspěchu je věřit si. ;) Určitě máš nějaké zájmy, koníčky, něco, v čem jsi dobrá a lepší než ostatní, tak se tomu věnuj a v tom okruhu si i hledej nové přátele. Z přátel se pak může stát i jeden lepší přítel a časem i velká láska. Věřím tomu, že na každého někde někdo čeká. :)

  • Ahoj, neboj se mám stejný problém a to jsem hubená...Tady prostě nejde o krásu nebo tak něco, nejdůležitější je prostě charakter. Je fakt že moc kluků nato nedá, ale jednou se někdo takovej najde komu bude jedno jak moc si tlustá, jaký máš vlasy, apod :) věř mi na každýho jednou dřív nebo později dojde, musíš doufat!!! A pokud si myslíš že si na tom špatně, tak zkus chodit třeba běhat, mohu to doporučit je to příjemný protažený těla uvolníš se a když upravíš jídelníček, za chvilu budeš jak lusk!! :) A věk vůbec neřeš...Mám kamaráda kterýmu je už 38 a do teď nemá ženskou :( Takže to vem pozitivně, začni si věřit trochu a bude líp!!! :)

  • ahoj,
    nemysli si, že takový problémy mají jenom baculky. V 15 jsem byla taky baculatá, potom jsem hodně zhubla a od tý doby co jsem hubená, tak jsem měla na kluky větší smůlu....sice se jich o mě začalo víc zajímat, ale když víš, že se s tebou chtějí jenom vyspat, protože se jim líbí tvoje postava, tak to neni zrovna to pravý ořechový....:-(

  • Ahoj, vůbec se tím netrap. Znám hodně pánů, které mají rádi když je ženskou "za co chytit" :D. On se nějaký najde neboj. Dělej si své koníčky, možná tam někoho potkáš, dej si inzerát na seznamky a prostě si věř. :) Držím palce :)

  • Ahoj, ale ono to není o váze ale o přístupu k životu a sama k sobě... Já jsem nikdy nebyla štíhlá, taky jsem spíš baculka, měla jsem velmi nízké sebevědomí a říkala jsem si, že mě kvuli tomu nebude nikdo chtít. Naštěstí mám velmi atraktivní kamarádku, která mě nenechala sedět doma, pořád jsme chodily na nějaké akce a já se naučila sebevědomí předstírat, protože díky ní se kolem nás neustále motalo stádo chlapu a světe div se, všímali si i mě..Zpočátku to nebylo moc lehké, ale naučila jsem se to tak dobře, až jsem tomu začala věřit sama, začala jsem si věřit, hodila za hlavu, že mě nikdo nechce a že nikdy nepotkám toho pravého a prožila několik krátkodobějších vztahu.. Pak jsem poznala svého manžela, který je od začátku unesený tím, jaké mám prsa a zadek...Není týden, aby mi to neřekl, navíc mi to dává dost najevo, takže věř mi, jsou chlapi, kterým se silnější holky líbí, naštěstí pro nás, ne každý má stejný vkus a ne každý vyžaduje modelku...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist