Jizvy na břiše

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438245 30.4.2021 22:41

Zdravím :)
Otázka i na ženy, ale budu strašně ráda, když mi třeba skrze své partnery připojíte i názor muže...
Nemám syndrom polycyst. ovarií, přesto mám o něco vyšší testosteron a projevuje se tmavými chloupky - břicho, hrudník, okolo bradavek (tam naštěstí ne moc).
Jedinou léčbou je HAK, bohužel mi příliš nezabírá, chloupky rostou dál, už ji beru přes rok. Prostě to tak je.
Nicméně hlavní dotaz směřuji k břichu. Chloupky mi rostou hlavně pod pupíkem a trochu zarůstají. Vytvořily se mi tam proto jizvy, je jich už nepočítaně, takové tmavé hyperpigmentace.
Plus mám po akné jizvy v horní části zad, naštěstí dost blednou. To si myslím, že snad chlap akceptuje.
Zajímalo by mě, jak moc zejména to břicho chlapa odradí, jestli mě kvůli tomu bude schopnej i nechat, jestli ho to bude sexuálně odpuzovat a tak. Chloupky si odstraňuji, ale mám tam černé tečky a bohužel ty pitomý jizvy.
Je to něco, za co nemůžu, mrzí mě to. Kdysi jsem jizvy ani celej problém neměla, a žila fajn sexuálním životem, teď se bojím jít na pláž, jdu jedině sama a kde mě nikdo nezná.
Díky za upřímnost a hezkej večer všem :) jsou i horší věci.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zni to uz asi ohrane, ale pokud ten chlap neni debil a ma te opravdu rad, na necem takovem mu zalezet opravdu nebude :-)
    A mohu se zeptat jen tak - ty ty chloupky holis? Nebylo by lepsi je depilovat? Pak by to nemuselo tolik zarustat a zustavat ty tecky.. a treba by mohly i zesvetlat ;-)

  • Francy1.5.2021 8:04

    HA není léčbou na nic. Také mám PCOS, bývalý gyndař mi ji taky tlačil, ale já ji už nechtěla. Teď mám nového a je moc rád, že jsem vysadila. Je to hnus :O= Je to už víc jak 4 roky. S PCOS je to vždy šílený, ale po vysazení je to 100x horší a trvá fakt dlouho než se to spraví. Bylo mi řečeno, že věkem se PCOS ustáluje a nebude to tak hrozné jako v pubertě.
    Proč si chloupky netrháte pinzetou nebo jinak neepilujete?

  • Mám na břiše již u po císaři, vynoření a zanoření stomie. Prostě jsem rozřezána jak "slávista". Když jsem se mojeho ptala, tak mi řekl, že jen kvůli tomu by snad nikdo nikoho neopustil. Pokud by opustil, tak je to blbec, kterému jde jen o vzhled.
    Jinak už jsem schopná se jít obléct i do dvoudílných plavek a nestydím se. Zatím se mi nestalo, že by měl někdo na koupališti (nebo když mě někde z pod trika vyleze část jizvy) problém. Nestydím se za ně. Takže přepnout si to v hlavě. Ostatním je to putna.

  • Mám stejný problém jako vy. PCOS taky nemám, mám pouze zvýšenou hladinu testosteronu, chloupky mi rostou i na bradě a pod nosem a to dost, taky se nikde nezjistilo čím to, takže jsem se s tím smířila.........Mám hodně jizvy i po akné, jak na obličeji, tak na zádech (dokonce mám občas pořád xicht jak puberťačka) a ještě navíc po nehodě páteře jsem celá trochu zkroucená a představte si, že i mě si našel muž, který vždy říkal že jsem krásná, že se mu líbím taková jaká jsem a že mu nějakej chlup navíc nikdy nepřekáží, jizvy ani moje pokroucená páteř mu nikdy nebyly překážkou, dokonce mi občas pomáhá chloupky třeba na bradě nebo břiše vytrhat... Jako nebojte se, chce to opravdu narazit na muže, kterej vás bude brát takovou jaká jste.... ;-) A pokud nějaká jizva na těle nějakému chlapovi vadí, tak je to pitomec, oni chlapi taky nejsou dokonalý, co si budeme a kdo nemá na těle někde nějakou jizvu? Kdybyste viděla moje kolena plný jizev z dětství, tak to taky stojí za to.... Držím palce, ať narazíte na toho správnýho chlapa ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist