Jídlo pro děcka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425090 9.8.2020 6:41

Ahoj holky, za týden k nám přijedou neteře (16, 18) a synovci (15, 18). Vůbec nevím co jim mám uvařit, nemám děti. Potřebovala bych něco rychlého

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka29.8.2020 8:18

    Podle mě toto už není vaření pro děti, však jsou skoro dospělí. Jestli jde o jeden oběd, zeptala bych se, co chtějí jíst.

  • stupidiack9.8.2020 9:52

    Nebo se spoj s jejich rodiči a zeptej se, co mají rádi, příp. se zeptej přímo jich, až přijedou.
    Ale myslím, že řízek, smažený sýr, příp. těstoviny jsou vděčná jídla - rychlá a puberťáci to uvítají. :-D
    Pokud by to mělo být jen na jeden den (nevím, jak dlouho u tebe budou), nabízí se i návštěva restaurace, ale to závisí na finančních možnostech. :-)

  • macicekkajik9.8.2020 7:15

    Nejrychlejší jídlo mne napadá řízek či smažený sýr a brambor. Jinak se vždy s přípravou jídla dostanu alespoň na hodinu vaření. A nebo se zeptej přímo jich, co by si dali rádi k obědu. Když mohu, tak to nechám na tom druhém.

  • No jestli víš co jim třeba chutná? Nebo jestli nemají nějaké alergie...nicméně asi bych to neřešila až tak moc není jim 5. Ale asi bych uvařila klasiku) Řízek s bramborem nebo kaší, omáčku ( svíčková , rajská, koprovka:-) a k tomu prostě knedlík, nebo upeč kuře a udělej k tomu rýží , špagety , rizoto ...snídaně klidně palačinky , müsli nebo cereálie....večeře může být klidně i pizza nebo kebab to mají mladý rádi nebo nějaký salát a tak. Jestli doma normálně vaříš tak si poradíš. Prostě normální jidla. :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist