Jídlo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375473 16.9.2017 22:32

Ahoj. Chci se zeptat. Dneska jsem delala brachovi krkovicku (byla nekolik dni nalozena v oleji, v lednici). Myslite ze je mozne, ze by to maso bylo zkazene aniz bychom to citili? Maso nijak nesmrdelo, jak syrove tak usmazene. Jen se bojim, aby brachovi nebylo spatne, silene bych si to vycitala

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sono216.9.2017 22:44

    Tak. Mäso by malo byť absolútne čerstvé, keď sa ide naložiť, tým pádom, že sa ráta s tým, že bude zo dva tri dni naložené
    ja osobne toto nerobím, muž to nemá rád. Ale viem, že nechávajú aj štyri dni mäso stáť. Ja by som potrebovala tak do dvoch dní. A chladnička by mala mať fakt čím najnižšiu teplotu.

  • macicekkajik17.9.2017 10:08

    Nemáš se čeho bát. Opravdu někteří lidé, nechávají maso v ledničce dozrát. Nejvíce se kazí krev, ne maso, Takže když je maso naložené a ještě je v tom sůl, tak se maso nezkazí, když se koupí čerstvé a není rozmražené.

  • Naloženého masa v ledničce v oleji bych se vůbec nebála. Já jsem si takhle jednou naložila 2 kg krkovičky na celý týden a ještě osmý den mi všechno moc dobře chutnalo. Je to také možná tím, že jsme si nedávno v bytě docela luxusně vybavili kuchyň. Na jaké nádobí nebo přístroj nedáte vy dopustit?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist