Jídelníček ročka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23412 27.6.2012 13:41

Ahoj holky,změnily jste nějak jídelníček po 1.narozeninách vašeho potomka?Náš malý je takový žravec,že bych mu nejradši dávala to,co máme my.Moc nesolíme,máme ještě skoro tříletou holčičku.Ta je pro změnu nejedlina,tak jsem tohle neřešila.A taky přemýšlím,že zruším kaše k večeři,jen zas nevím,čím je nahradit.Nejsem typ,co by večer stál u plotny.Díky moc.

Holky,díky moc.:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, tak dcera cca od roka začla odmítat na večeři kaše, tak sem jí začala dělat různé polívečky. zasytily jí dobře a byla to vítaná změna ;-)

  • U nás se to teď po roce změnilo , tak že už v poho jí i všechno možné co má v sobě kousky. ne, že by to dřív nejedla, ale nebavilo jí to jíst.
    Taky jsem zařadila různé polívky.
    Kaše jí pořád, má je moc ráda. Vařím i pro nás hodně obilí, takže uvařím víc a dám to do ledničky a ty další dny jí to trošku povařím a má kaši :-)

  • dzusinka28.6.2012 0:52

    V roce už může dítě všechno, co vy, jen nesolené, nekořeněné a ne moc mastné.

  • Já dětem od roka dávala všechno, kromě tvarohu a jídel, o kterých vím, že ani mě nedělají dobře na žaludek. Moc nesolíme ani nekořeníme, když jsme měli něco, o jsem jim nechtěla dát, tak jsem prostě hodila na máslo trochu zeleniny, podusila, vmíchala kysanou smetanu nebo třeba čerstvý sýr a byla výborná dětská polívča.

  • my dáváme na večeře normálně chleba s lučinou nebo buchtu nebo zbytek od oběda. dneska měl rohlík a zbytek polévky. moc to neřeším když ty kaše nechce, tak mu je necpu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist