Jídelníček 10ti měsíčního dítěte

Otázku položila: cudla 12.9.2011 16:26

Ahoj holky,máme 10ti měsíčního prcka a zajímá mě,jak to máte u stejně starých dětí s jídelníčkem...zkrátka schéma,kolik mléčných dávek a jaké množství dáváte,jestli v noci ještě kojíte - kolikrát?Kolik jogurtu vám mimčo spapá ke svačině apod. Pročetla jsem toho spoustu,ale dost se od sebe některé názory odborníků liší.Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mám syna o něco mladšího a nějaké dávky vůbec neřeším. Když jsem se ptala doktorky, tak říkala, že tak malé děti se nemají tendence přejídat a tak dokud chce a otevírá pusinku, baští. Když nechce, nechá ji zavřenou. Někdy se mu podaří sníst velkou přesnídávku 190g, jindy nesní ani půlku té 100g a tak je to se vším. Někdy slupne ke svačině celý velký banán, jindy ho jí po troškách celý den. Je kojený, mlíko dostane kdy si řekne, když mu něco je nebo bylo velké teplo, tak skoro ani jíst nechtěl, jen byl na mlíku. V noci se budí na kojení, ale já mu nedávám kaše, tak možná i proto.
    Fakt nějaké dávky neřeším, to co má rád si klidně ještě přidá.

  • sigiska12.9.2011 20:14

    Malé je také 10 měsíců a doposud kojím. Jak píše anonymka, prso dám kdykoliv chce i v noci a to se mi budí tak 4x někdy i více za noc. Mám jí ale u sebe, takže má samošku a veme si kdy chce :-) Jinak baští úplně vše co mám já, je to takový náš otesánek. Miluje bílou activii + ovoce, přesnídávky, zeleninové směsy, rohlík, chleba..... Veme si ale pokaždé jinak. Jednou sbaští všechno, podruhé ani né 1/4. Pokud Ti prospívá, tak bych to vůbec neřešila. Kolik jste měli na prohlídce?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist