Ještě se nestalo...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40365 6.5.2012 21:46

Já a můj partner jsme spolu devět měsíců.Je mi 14 a jemu 13.Rádi bychom oba začali se sexem. Ale jde o to že neni kde a kdy.U něj i u mě doma pořád někdo je.Taky se docela stydím za svoje tělo a bojím se toho co řekne když se něco pokazí..:-(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petra123456.5.2012 22:14

    Ahoj já můžu jen souhlasit, a to především kvůli vlastní zkušenosti... měla jsem přítele, který byl o sedm let starší, tak jsem s ním začala "sexovat" v 15, potom jsem postupem času zjistila, co je zač a zbyly mi jen oči pro pláč! Neříkám, že je Tvůj přítel špatný ani že bys na to postupem času mohla přijít, to opravdu netuším, chci tím říct, že i 15 let je brzo, natož pak 14 a 13!!! Moci to vrátit zpátky, počkám si klidně do 18 nebo 19 (to je fuk) zkrátka až bych si byla opravdu jistá :)

  • No, nejsem jiného názoru než holky. Podle mě je na to doost času. 13 a 14 let je podle mě ještě hodně málo na sex. Nevím co je tohle za dobu, že všichni začínají takhle brzo. Vážně máte dost času. Nikam nespěchejte, protože je možné, že toho nakonec budete oba litovat.

  • Kam vlastně tak oba pospícháte....?Nic vám neuteče,věř mi a pak to má i své kouzlo.

  • Za prvé pospíchátte, za druhé se snažíte vás oba dostat do kriminálu-no sppíš vaše rodiče a za třetí na to nejste vyzrálí. Jste promiň ještě malé děti, my ssi ve vašem věku hráli a užívali krasného dětského bezstarostného života. Pořád chete být dospělí a přitom být dospělým není jen sex a namalovaný obličej nebo obarvené vlasy. Popravdě je dobře, že nemáte kde a doufám, že až to vyřešíte, budete mít aspoň rozum a ty po ruce kondom a jinak za mě těžký nesouhlas....sama jsem maminaka od dětí a se sexem jsem začínala až dospělá a vůbec nic mi neuteklo, naopak mám pocit, že i tak jsem mohla ještě počkat. A doufám, že moje kluky vychovám tak dobře, aby mi ve 13 nepřemýšleli, kde si zasouložit...svět je o něčem jiném

  • Ve 14 letech sex? To nemůžete pár měsíců počkat? Copak nevíš že je to povolené až od 15ti? Tohle vážně nechápu...vždyť jste ještě děti, asi jsem staromódní nebo co.

  • alimos7.5.2012 6:58

    Je rozhodně brzy, pro uspokojení obou partnerů se toho dá dělat tolik. A věř mi, že takové to mazlení je mnohem krásnější než sex. Vím, že tomu třeba teď nevěříš, ale jakmile jednou začnete, mazlení bude v tahu a možná i tvůj kluk.

  • Můj názor?vydržte do 15 minimálně....Bože kam chvátáte???:-o Teda mám kluka 13 a doufám že se nic takového nedozvím.

  • No, myslím, že ti tady každá řekne, abyste vydrželi do 15 let. Protože takhle je to trestný čin a nesli byste následky. A pak už to třeba půjde a ty se nebudeš stydět. ;-)

  • Pane Bože, ve 14 a on ve 13 - to jsem já nevěděla pořádn k čeu to tam dole je! a to je mi teď 25! Máte na to času dost!

  • Asi budu mít nejvíc mínusů u této otázky, ale stejně to řeknu: Myslím si, že každý je na sex zralý jindy. To musíš prostě cítit. :) Někdo v 18ti, někdo v 16ti, někdo i v těch 14ti. Hlavně nedělej nic, na co by ses necítila a do čeho by ses pouštěla jenom ze zvědavosti, a nezapomeň se nějak chránit! :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist