Ještě jednou kočárek

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25622 27.1.2012 22:41

Holky,
koukám na kočárky se kterými se dá i bruslit a vidím, že přední kolečko nebývá pohyblivé. Tak se chci zeptat, jakej j v tom rozdíl. Řídí se hůř, když nemá pohyblivé kolečko?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám otočné kolečko, ale ještě s ním nejezdím, ale ségra měla otočné a jezdilo se s ním úplně úžasně i v terénu a to jsme s ním jezdili i po lese. Nikdy jsme ho nearetovali a ani se nesekalo, řekla bych že právě naopak bylo super, že se otáčelo podle potřeby a na brusle si myslím že je lepší otočné, protože neotočné jedou rovně a ty za nima otočné pojede kam ty chceš. Ale asi hodně záleží i na samotném kočárku. Zkus se optat přímo v obchodě.

  • Co vím, tak hodně kočárků mívá aretaci, pokud je kolečko otočné, totiž otočné kolečko je dobré akorát tak do města, kde je výborný terén pro ježdění, do terénu, či na bruslení určitě neotočné (zaaretované)-takže záleží, v jakém terénu jezdíš, ježdění s pevnými kolem znamená, že musíš kočárek vždy nazvednout, pokud chceš změnit směr, s otočným je zatáčení o dost lehčí, ale v terénu má problém-zasekává se a tak, při najíždění na obrubníky je to také s otočným horší ..

  • Přesně, mám Jané 2008 a přední kolečko má aretaci, ale popravdě já jezdím s Croozerem, jednou manželovi vlítl pod brusle kluk, neměl přilbu a on aby ho nezranil, strhl, to stranou, otočil přitom Croozer i s malým, málem mě ranila mrtvice-malému se nestalo vůbec nic, manžel měl zlomenou ruku a kluk čuměl jak tele a bylo mu nejmíň 11, takže já i když kočárek na brusle mám, bych s ním nejela, při téhle nehodě by byl malý minimálně pěkně potlučený, takhle z toho měl ještě legraci a byl opravdu v bezpečí... jinak jezdit by se mělo právě s aretací, bez ní je to velmi nebezpečné, stačí sebemenší nerovnost a kočárek neudržíš...i Croozer, který je speciálně na to dělaný má pevné přední kolo a jezdí se s tím velmi dobře...

  • Já souhlasím s Mysicí, my máme taky tříkolku od Camu s aretací a většími kolečky. Jezdí se s ním skvěle i v terénu. No, ale na brusle bych si s tím netroufla, to miminko v tom kočárku není nijak připoutané... My taky uvažujeme o tom Croozerovi Kid I, je docela cenově nejpřijatelnější a moc pěkný, můžeš tam vyměnit koleka dle potřeby a nerbo ho připojit za kolo na stezku. pro miminko do toho jenom koupíš ještě jedno jakoby vajíčko na připoutání. My ho budeme používat i na tůry, koukala jsem, že jde i dobře složit do auta.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist