Jeste ani jednou jsem nevyvrcholila

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71727 29.7.2012 22:53

ahoj holky potrebovala poradit je mi 17 let spala jsem ze 4ma klukama a ani jednou jsem nevyvrcholila, je to normalní ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V tomhle nejde o kvantitu, ale o kvalitu. Tím že jich vystřídáš hodně, orgasmus nenastane. Stačí jeden, se kterým svoje těla navzájem poznáte. Jeden, který si dá tu práci, bude tě pořádně laskat, hladit. Může to trvat i dost dlouho. Takovéhle "poznávání" s jedním klukem může trvat i půl roku.
    Ještě jde o to, jestli ty sama ses schopna se k orgasmu přivést, nebo ne. Pokud ano, tak klukovi ukaž jak to děláš a zapracujte to do sexu, nejděte takové polohy, abys byla drážděná správně. pokud se neumíš přivést k orgasmu, musíš nejdřív sama poznat svoje tělo, co ti dělá dobře apod.

  • je to neprosto normální, pokud chlap není něžný a jemný milenec a "nehraje" si s Tebou tak dlouho, pokud Tvé vyvrcholení nenastane, klidně je to možné. Neboj, ono to přijde:)

  • tak pro mě to je taky normální, je mi 24, jsem vdaná, chlapů jsem měla fakt hodně a s žádným jsem k vrcholu nedorazila. Pár jich bylo fakt blízko, ale prostě s chlapem nemůžu ;-) Sama to zvládnu hnedka, ale s chlapem to prostě nejde.

  • Znám ženu, která za celý svůj život neměla orgasmus. Je jí k 30 a jakkoliv se s přítelem snaží nejde jí to. Některé ženy prostě orgasmus nemívají.

  • Je ti teprve 17, všechno přijde dej tomu čas :) nezáleží to ani tak na tobě ale i na tom druhém :) dej tomu čas a uvidíš...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist