Jen tak Anketka..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19576 29.1.2012 8:35

Ahoj holky.Jak už zde čtu.Blíží se Valentýn.Držíte ho s partnerem,nebo jste jako já.Nedržím ho a držet asi nebudu.Nýbrž mi to přijde poněkud jako vánoce a krocan,co nám cpali na Novinkách :-DJá osobně dávám partnerovi i během roku najevo jak moc jej miluji .Prosím berte to jako moji zvědavost.Ne jako popud k neshodám.:-p:-oJen mě zajímá názor jiných párů.Díky...:-);-)

Díky holky.... :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Valentýna s manželem nedržíme. Nepovažujeme ho za náš svátek. Víme, že se milujeme, víme, že milujeme naše dítě a ono miluje nás. A nepotřebuje k tomu žádné dny, kdy si budeme okázale dávat najevo, že to tak je :o) Valentýna jsem strašně řešila v pubertě, pak mě to přešlo. Ale je to každého věc, jaký na to má pohled.

  • No, tak já většinou dostanu kytičku, ale není to pravidlem, nechápu proč by jsme měli lásku oslavovat v určitý den. Já manžela miluji po celý rok a dáváme si to najevo kdykoli nás to napadne. Valentýn mi přijde jako nesmyslně zkonstruovaný den, já si radši dám s manželem pusu pod třešní na prvního máje:)

  • No ja bych to i slavila jelikoz nedostavam nic ani na narozky, natoz svátek a 1máj Vam muzu asi zavidet. Párkrát na valentyna jsem se snazila udelat veceri lepsí tím, ze jsem prostrela a ze jsem dala jidlo na stul ne na bar jak jime obvykle,ale stejne nic, tak uz nedelam taky nic. Asi dvakrat kdyz videl partner jak me to mrzi, tak za tyden donesl kytku. No ale je fakt, ze mi si davame najevo cely rok jak jsme spolu stastni a ze ja chci tohle slavit(nebo spis cekam ze by si vzpomel) je asi jen muj "rozmar" U nas je normalni, ze se zapomene na moje narozky,....takze valentyn je uplne nic podle toho :-D

  • My ho taky nijak extra nedržíme, někdy dostanu čokoládu,ale nepřeháníme to. Máme rádi 1. květen :) .. To je pro nás lásky čas - líbání pod rozkvetlou třešní,teplo - jeee :) ... Přijde mi tohle moc Ámerický - přesně jak říkáš Vánoce-krocan a nebo Santa Claus >:-[ .... Měli by jsme zůstat u našich tradic :)

  • My ho neslavíme, mimo jiné proto, protože mám ten den narozeniny a za pár dnů svátek. A taky proto, protože za čas lásky považujeme květen a k tomu abychom si řekli, že se máme rádi nepotřebujeme americký svátek, stačí dobrá nálada a čokoláda uprostřed týdne... :-)

  • My Valentýna "slavíme", ale jen symbolicky .... kytička a velká pusa, když se povede hlídání, tak večeře. Ale jinak nedárkujeme ani nic jiného..... JInak taky máme raději 1. Máj a koupili jsme si na to i strom na zahradu - krásnou Sakuru. Jinak nevidím nic špatného celkově na slavení jakéhokoliv svátku .... kor v dnešní době, lidé by měli využívat šance se bavit ... jinak toho na bavení totiž moc není.

  • my ho neslavíme v pravém slova smyslu, ale protože to není svátek americký, jak si hodně lidí myslí, tak si s manželem vyměníme malý dáreček-kytičku, čokoládu, večer hodíme práci za hlavu a chvíli si sednem třeba společně k televizi, protože jinak na sebe nemáme moc času, manžel hodně pracuje a mě dost zaměstnají obě děti. Ale rozhodně svátek neodsuzujeme, stejně jako Haloween, protože to také není americký svátek, nýbrž dokonce náš, úplně stejně jako Čarodejnice apod....

  • my ho neslavíme, ale na večeři jdeme, teda doufám. více je pro mě první máj, tento svátek je spíše komerční...

  • To máte dobré, můj manžel vůbec nemá rád jakékoli svátky atd. a vždy řekne, že už nejsme malí, abysme si něco dávali atd. a ke všemu má výhrady. O Valentýnu tvrdí, že je to americký svátek, o 1. máji, že je to z dob komunismu. Ale je pravda, že na Valentýna mi donese aspoň květinu.

  • Vloni jsme Valentýna nijak neslavili, dostala jsem sice malý dárek, ale nebyla žádná luxusní večeře nebo drahé šperky v krabičce. :D Ten názor už tady psalo víc lidí a já ho sdílím taky - lidi si mají dokazovat, že se mají rádi celý rok a ne tehdy, kdy jim to určí AMERICKÝ zvyk. :D Ale prvního máje miluju, jaro, teplo, voňavý strom a pusa je to nejlepší pro zamilované, co může být. :)

  • My jsem si pokaždé něco malého dali, ale letos jsme se dohodli, že už to slavit nebudem. Přišla jsem s tim já, protože mě to přijde zbytečné... :-)

  • petulinkaa1329.1.2012 11:03

    No tak my ho zvlášt teda nejak neslavíme,prostě bud dostanu kytku,nebo si zajdeme na večeři,ale že by jsme z toho dělali excempore- to ne!! :-)

  • Verousek8929.1.2012 11:26

    My Valentýna slavíme, přijde mi to jako hezká tradice, má to hezký původ. Ale slavíme to jen tak, že si dáme nějakou lepší čokoládu, dostanu kytičku, nebo si zajdeme na večeři, nebo večer spolu koukneme na film, atd. :) Nic velkého. Ale dáváme si dárky jen tak i během roku :)

  • Dřív jsme si dárky dávali, jak byla taková ta počáteční zamilovanost. Ale lásku si vyznáváme přes celý rok, takže žádný svátek nepotřebujeme. Ale oba milujeme sladké a loni jsme si dávali nějaké čokolády nebo bonboniéry a letos jsme se domluvili, že si zajdeme do Domu sladkostí pro gumové bonbónky :) Spíš tak, abychom si něco dali, ale že bychom to nějak hodně slavili, to né :)

  • My se tedy na Valentýna obdarujeme nějakou maličkostí, ale to jen tak... Máme na konci února výročí, což slavíme daleko radši, protože je to jen náš den. :-)
    Jinak třeba má sestra je na Valentýna strašně alergická. :-)
    A souhlasím tady s holkama, že 1. máj je daleko krásnější - pro mě proto, že ten den jde přítel na vycházku dobrovolně. :-D :-D

  • Ahojky, tak my Valentýna taky moc neslavíme, asi si popřejeme, možná nějaká maličkost, ale spíš si myslím, že ne. Chováme se k sobě hezky a milujeme se a nepotřebujeme to slavit nějakými plyšáky a blbostmi. Nejkrásnější dárek naší lásky spinká v košíku a nic to nemůže překonat a souhlasím, že 1. máj je lepší, dáme si pusu pod rozkvetlým stromem a jsme spokojený, uděláme si krásnou vycházku i hezký den.

  • Tak jelikož máme pár dní předtím výročí, tak to většinou spojíme a uděláme to dohromady... Dřív sme si dávali opravdu větší dárky,pak to bylo jako večeře při svíčkách,kytka atd... Ale teď mu chci udělat radost tak mu asi koupím parfém...Pořád spolu někam chodíme a děláme si i přes rok romantické dny a radost,takže je to pomalu jako normální den,ale mám to ráda,když přinese kytku nebo nějakou pozornost....I normálně.....Přítel tedy tyhle svátky moc nemusí,ale kvůli mě se překoná, ale spíš je to tím výročím , že něco podnikneme a na valentýna si pak už dáme pusu.

  • taky na měj neklademe důraz, ale jelikož má manžel na valentýna narozeniny,tak slavíme a slavííííííííííííííme a ještě ten den budeme mít spolu 2,5 roku co jsme se dali dohromady:-):-)

  • Taky ho neslavíme, nevim proč bychom se měli v jeden den strhnout a předhánět se s dárkama a ve vyznávání lásky... Taky si řekneme, co k sobě cítíme, kdy se nám zachce...

  • My Valentýn držíme, ale je pravda, že to není vůbec spontánní. Už čekám, že dostanu od manžela květiny, jako každý rok. Mám z nich samozřejmě radost, ale když si minulý týden zaplatil rozvoz květin Praha u https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-praha , tak to jsem byla teprve překvapená :-D .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist