Jen by mě zajímalo, věříte kartářkám ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54365 15.3.2012 20:07

Já jsem dnes byla a řekla mi věci, které nemohla jentak vědět.. a dost mě to překvapilo, řekla mi úžasný věci, tak bych byla ráda kdyby to vyšlo :-) ale jaké s tím máte zkušenosti vy ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8915.3.2012 22:27

    Já tomu nevěřím. Mluvila jsem s ní jednou, říkala mi nějaké věci o budoucnosti (některé byly hezké, některé hezké nebyly), ale nic se neuskutečnilo. Jestli se to někdy stane, možná věřit začnu, ale v současnosti tomu nevěřím vůbec.

  • Ahoj, já tomu moc nevěřím, zvlášť co jsem zrovna asi před 14 dny viděla pořad, kde byl test kartářek apod., ale jednou jsem byla v takovém špatném rozpoložení, hodně starostí atd. a kamarádka mojí sestry říkala, že její maminka věští z karet. Neživí se tím, pouze to má jako zábavu a dělá to pouze pro radost pro své známé. Zašla jsem k ní, ptala jsem se jí asi na sedm věcí ohledně vztahů, rodiny, školy a představte si - všechny věci se naplnily. A nemůžu říct, že by to byly takové ty všeobecné kecy, ve kterých si každý najde to své. Byly to konkrtétní otázky a konkrétní odpovědi. Vše se stalo.

  • Já kartářkám nevěřím, moje maminka ano. Nedávno se jedné také ptala na nějaké věci a ona věděla spoustu věcí, které jí mamina vůbec neřekla. Tak jsem zvědavá, zda se něco vyplní. Některé předpovědi nebyly dobré, ale jedna byla fakt super :o)

  • petulinkaa1315.3.2012 20:31

    Verim tomu a mam kolem spousty znamych co jim vzdy vse vyslo podle toho co jim kartarky rekly :-) ja osobne bych chtela ke kartarce,ale bojim se,ze bych se podle toho ridila,coz je spatny a takovy lidi by tam chodit nemeli.

  • Nevěřím. Každýho věc, nijak te od toho nechci odradit. Podle mě je to stejný jako manželskej poradce..
    Dáš jim penize on tě vyslechne a řekne svůj názor. Tech lidi co k nim chodi je hodně i když je to vedšinou drahý. Lidi maji dost často stejné problémy, ona řekne něco i ze svých vlastních zkušeností a pak z tech ostatních lidi.. Nejsou to podle me kartařky , ale umí te pořádne namotat.. To samý M. poradce. Veme si za hodinu 1000 kč ty mu povyprávíš jaké máte problémy , on ti řekne co si myslí , a v 99 % se lidi stejně rozvedou. Můj nároz :)

  • Ahoj, já jsem byla u kartářky před 2 roky. To, co mě řekla o minulosti, to sedělo :-o budoucnost se zatím neplní.
    Nechala jsem si také zaslat výklad přes email od jedné paní z nejmenovaného webu a jedna událost se opravdu stala a opravdu to dopadlo, tak jak psala.
    Takže já věřím!;-)

  • ahoj, podobné dotazy jsou tu poslední dobou často..já tomu vždy věřila i když vím, že má člověk dvě volby a osud jde změnit, ALE, nyní jsem byla a řekla mi šílené věci- tedy spoustu dobrých věcí, ale pak něco zásadního, co by nám rozvrátilo celou rodinu, kdyby se to stalo, takže nevěřím !! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist