Je zadaná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531476 20.12.2022 20:40

Předem radši napíšu, že jsem kluk, jinou poradnu jsem nenašel, jde o to že od dětství miluju jednu holku, ale má jiného, když byla nezadaná psal jsem ji, ale nereagovala a teď má vztah, nemůžu se přes to přenést, zrovna jsem začal cítit, že spolu jednou budeme a najednou si někoho najde, má být se mnou, jako malý jsme byli nejlepší kamarádi a pak jsme se neviděli skoro 10 let, zamilovaný jsem do ní pořád, ona mě bere asi jako cizího, potřebuju názor druhých, poradit co mám v takový situaci dělat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik21.12.2022 8:02

    Lásku si nevynutíš. Pokud jsi jí napsal a nereagovala, to znamená, že nemá zájem. Zaměř se sám na sebe. Až budeš šťastný sám se sebou, najde se i ta pravá, aniž bys musel hledat. Najdi si koníčka, abys zaměstnal hlavu. Každý den si udělej radost maličkostí a pracuj na sobě. Uvidíš, bude to lepší a lepší.

  • Jestli nereagovala tak tě nechce ani jako kamaráda,natož tak jako přítele :/ Vím že se to blbě čte ale city si nevynutíš,hlavně nebuď zoufalí a nevypisuj jí,jestli se někdy ozve tak jí hned nevypisuj jak jí miluješ,tím jí vyděsíš..Byl jsem v podobné situaci,nejlepší kamarádi několik let a já byl do ní zamilovaný jako blázen..Jenže ona je už 5 let zadaná,jsme stále kamarádi,bavím se i s jejím přítelem,někde v sobě cítím že jednou budeme spolu ale netlačím na ní,o mých citech ví ale řekla mi prostě narovinu že tam žádná naděje není,jenže my zamilovaní jsme jak slepý že? :) Časem najdeš jinou a budete šťastní,jen hledej a uvidíš :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist