Je tohle vůbec možné???

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46241 8.9.2012 14:47

v říjnu to budou tři roky co jsem s přítelem. Dnes mi zavolal, že se chce semnou rozejít ale, že si o tom promluvíme až přijedu. Co mi řekl důvod tak to, že jsem málo aktivní. On žije s mamkou. Je toto možné??? jen kvůli tomu, že se málo zapojuji do konverzace????

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No nevím, já bych si pro kopačky dobrovolně nejela. Ať přijede on.

  • a jak sis s tou jeho matkou rozuměla? Já měla s ex problémy vesměs skrze jeho matku, která ho popichovala. Matka to se synem samozřejmě uměla a zahrála mu divadýlko, jak je jí samotné smutno a on, aby měl sám pro sebe dobrý pocit, jak matince vymyslel činnost, chtěl svou matkou zaměstnat mě audělat z nás kamarádky co spolu budou chodit cvičit a na kafíčko, zatímco on si bude mít vlastní program bez své matky. Na toto jsem nepřistoupila a trvala na tom, ať si matka najde kamarádky vrstevnice a k nám přijde na návštěvu, až bude mít syna doma a popovídáme si s ní oba. Tchýně mi nemohla přijít na jméno a v podstatě i byla ten zásadní důvod našeho rozchodu. Druhý syn se kvůli ní odstěhovat na Slovensko se svojí rodinou, aby měl od ní klid a měla to k nim daleko a nevrtala jim do jejich vztahu, protože ona se montuje úplně do všeho, když k tomu má příležitost.
    No a pro kopačky bych si rozhodně já k němu nejela a nedala mu výhodu klidu jeho domova a zázemí matky. Ať přijede on, aspoň jednou se zachová jako chlap. Už jen to oznámení přes telefon je dost pod úroveň. Tohle se má řešit osobně z očí do očí. Drž se!

  • A to nemůže za tebou přijet on,když ti chce dát kopačky? No jo chlapi - jen tak do telefónu ti oznámí,že se chce rozejít. Do očí by se ti to říct asi neodvážil,tak tě raději informuje předem po telefonu. To jsem zvědavá v čem jsi podle něho málo aktivní? Asi si podle něho málo povídáš s jeho maminkou,ale ty určitě chceš určitě být a rozumět si s ním a né s jeho maminkou. No uvidíš jaké pravé důvody z něho vypadnou,až si promluvíte. Přeji ti hodně síly a hlavně jestli hlavní důvod bude jeho maminka,tak odejdi s hlavou vztyčenou, protože by vám určitě do vzahu zasahovala pořád a řídit se tchýní - dej mi pokoj !!! Chlapů běhá po světě dost.

  • Malo aktivni treba ve smyslu vymysleni spolecnych aktivit, cinnosti, nejaka prekvapeni ve vztahu, byt malo aktivni v konverzaci je taky docela blby, muzes vypadat jak zavrena kniha, musi to z tebe tahat, muze mu pripadat ze o danou vec/cloveka, se kterym mluvis, nemas zajem, kdyz se malo zapojujes a nemluvis. Nebo malo aktivni v posteli, nejake nove napady, praktiky a tak... Nerekla bych, ze je to jen o ty konverzaci.

  • Ty chlapi jsou fakt jednobuňky. Dělají ze sebe pány tvorstva a na to aby se rozešli s holkou použijou telefon. Jsou to fakt poserové. Asi se bojí, že by Ti to do očí nedokázal říct... A netlačí na něj jeho mamča, aby se s tebou rozešel?? Jak si s ní rozumíš nebo nerozumíš? jestli mu jde o to aby jsi s ní víc mluvila, tak to je fakt na hlavu. Snad chodíš s ním a né s jeho mamkou..... Máš být aktivnější?? A v čem, to Ti taky neřekl? Můžu se jen optat kolik mu je?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist