Je to ve vztahu normální?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #121797 11.11.2013 21:02

Mám dotazy?Je to ve vztahu normální,když by vašeho přítele políbily kamarádky při příchodu na tvář?Je normální když od vašeho přítele jeho kamarádka ho obejme kolem ramen?Je normální když se přítel vypaří na víkend na ryby,nenapíše ani jednu smsku,nebo jen jednu a celý víkend se neozve po dobu co je na rybách?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jo, aspon u nás to normální je. Přítelův nejlepší kamarád se na mě vrhne, dostanu pusu na obě tváře, zalichotí že mi to sluší čím dál víc a podobně. Vše legálně před zraky přítele. A ryby? Na ty se jezdí odpočinout, vyčistit hlavu. to nekomunikujeme ani jeden, jen v nejnutnějších životohrožujících případech

  • eva11112.11.2013 16:57

    Ano u nás je toto běžné když k nám přídou dobří přátelé a nebo mi k nim:-)

  • Ano, provozujeme to s manželem s našimi kamarády a kamarádkami oba. :-D Naopak, mně kdysi na začátku vadilo, že byl manžel dost nekontaktní, takže jsem ho to objímání a líbání musela naučit ;-) nelíbáme a neobjímáme jen ty, ke kterým necítím žádné pozitivní emoce.

  • No ono to záleží jaký mezi sebou máte vztah. Také záleží na domluvě. Mě by třeba tohle dost naštvalo, přiznávám se že jsem dost žárlivá, přitom vím, že nemám proč. Můj přítel to naštěstí nedělá, ani já. to by sme si prostě k sobě vzájemně nejspíš nedovolili. Jestli Ti to vadí, promluv si sním o tom. Pro někoho to normální je, pro někoho ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 625 odpovědí a 409 756 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist