Je to už nevěra? - nevhodná zpráva od přítele, na diskuzi.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375671 31.1.2018 11:23

Zdravím, dnes jsem, na jednom diskuzním foru, našla, v jedné diskuzi, vzkaz, (starý pouze 3 dny) svého přítele, kde psal následující:
Taky se tak sem tam poptávám, zda nesedí tu sličná žena,která by to chtěla,která by si mě uvítala za muže, který ji z času na čas k orgasmu pomůže.

Co to má sakra, znamenat? Mám tohle, považovat za nevěru? Jsem zoufalá.
Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, přijít na tohle chlapovi tak si pakuje věci a jde....ale záleží na tobě, jaká jsi povaha, co všechno zkousneš....já sem v tomhle dost striktní, buď bude chlap se mnou a nebude pokukovat někde jinde a nebo může jít ...ale jako nevěra fakticky to neni no :-(

  • terryk31.1.2018 12:50

    Nevěra to není, ale na facku to je. S přítelem bych si sedla a probrala to. Co tím zamýšlel, proč to tam psal a tak. Pokud je to ještě nevyboureny mladoch, nejspíš to dělá kvůli adrenalinu a sexuálnímu vzrušení. Prostě ho baví tahle forma erotické komunikace. Blbý na tom je, že má stálou partnerku, takže by se měl krotit.

  • bestie31.1.2018 12:49

    Taky si myslím, že dost záleží na kontextu - tématu článku, jaká na to byla reakce apod. - zda to bylo opravdu myšleno s humorem a nadhledem. Pokud to byl jen výkřik do tmy, osobně bych to považovala spíš za projev zoufalosti (kdybych něco takového četla v diskuzi). V těch diskuzích je to občas docela divočina a lidi tam píšou různé zhovadilosti, stačí se občas kouknout na proženy.cz.

  • rozhodně ho nebudu obhajovat, něco takového vždycky pořádně zabolí, nicméně všechno co je online, bych brala s rezervou. Přijde mi to jako ze serveru Amatéři, kde chlapy mají možnost se vybouřit, nicméně prakticky 99,9% z nich tam píše to samé aniž by kdokoliv o ně měl zájem, možná to ví a chce to jen zkusit, jestli by se někdo chytnul. Možná pokud dostane odpovědi, tak si je přečte, a na žádnou z nich nebude reagovat nebo zůstane jen u diskuze, protože nebude mít koule a to, dotáhnout to do konce. Celkem bych věřila tomuhle scénáři. Ovšem chápu tě, že tohle je podpásovka a taky by mě to dost vadilo. A jestli to je nevěra? No je to pokus o nevěru. Sama nevim, jak bych to řešila

  • stupidiack31.1.2018 11:51

    Nevěra jako taková ne, ale podraz určitě jo.
    Neznám Váš vztazh a to, jak jste spolu dlouho, ale třeba já bych tohle asi nerozdýchala .. :-/

  • Veronika3231.1.2018 14:06

    Nevěra jako taková to není, ale určitě to nepůsobí nevinně. Srandovní rýpání to určitě není.
    Zažila jsem něco podobného, ale od slov k činům nebyl dlouhý krok, ale krůček, který tehdejší partner překročil a opravdu to skončilo nevěrou

  • Tohle nevěra není, ale nevěra z toho klidně být může. Pokud se tak již neděje. Promluv si s ním. Třeba to jen tak zkouší a je to nevinné. Ale to nemůžu já posoudit.

  • mě to docela pobavilo. hezky si zarýmoval. je to všeobecný! není to pro jednu konkrétní kamarádku. tohle je takový nevinný a nedělala bych z toho vědu. záleží na tobě jestli mu věříš nebo ne. buď mu věříš a tohle nemůže mít vliv nebo mu nevěříš a pak nemá váš vztah smysl.... můj názor na vztahy je takový, že bez důvěry to nefunguje.
    jen tak mimochodem, jak jsi na to přišla??

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist