Je to střihem kalhotek, nebo..?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423394 29.12.2019 11:56

Asi je to hloupá otázka a berte ji prosím jako odlehčenou, jen by mě to zajímalo.. K Vánocům jsem dostala od přítele troje tanga. Nikdy jsem tenhle střih kalhotek neměla na sobě, jemu se to naopak vždy líbilo. A také mě doteď nikdy nenapadlo, že bych měla příliš velké stydké pysky, nikdy jsem s tím neměla nijak problém.. až doteď. Tanga se mi při pohybu (třeba dřepnutí, ale někdy stačí i delší chůze) zaříznou a to nejen vzadu.. ale i v předu, mezi pysky. Zvlášť třeba v džínách je to nepříjemné a trochu to dře, v legínách mi to tak nevadí, ale zase je to podle mě dost vidět.. Je tohle u tang normální? Nebo mi koupil přítel jen příliš úzká? Nebo je to ,,chyba" mojí anatomie?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslim ze to bude spis tema kalhotkama nez tebou. Ja mam vetsi ty male stydke pysky a nemam s tim problem, jen tehdy kdyz jsou ty kalhotky uzsi. Pomaha mi na to stahnout je vepredu niz a vzadu vys. Zalezi ale fakt na strihu kalhotek. Pripadne vetsi velikost ;)

  • Podle mě to taky bude střihem kalhotek. Tak si tyhle nechej jen pro zvláštní příležitosti a na běžné nošení, pokud chceš tedy tanga zkusit si kup nějaké, které ti budou sedět lépe :-).

  • Rebeca29.12.2019 15:44

    Podle mě to je špatným střihem konkrétních kalhotek. Tanga občas nosívám už od puberty a toto se mi nestalo nikdy. Není to nějaká levnotina z Číny třeba?

  • Taky jsem si toho všimla u jednoho typu kalhotek. Jsou užší a zařezávaly se mi vzadu i vepředu. Začala jsem nad tím přemýšlet a narazila jsem na to, že existuje tak zvaná labioplastika, na zmenšení stydkých pysků. Dost jsem o ní začala přemýšlet a když jsem si našetřila peníze, tak jsem se objednala na kliniku tady https://www.labioplastika-praha.cz/ a cítím se mnohem líp, takže rozhodně se dá všechno řešit. Navíc manžel je teď taky víc spokojený :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist