Je to normální? :((

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55744 21.4.2012 21:58

S přítelem jsme spolu byly 3 roky, před 2 měsíci jsme se rozešli, vše už je v pořádku. Necítím k němu žádnou zamilovanost a ani on ke mě. Jenže se stala taková věc, přitahuje mě tak, jak mě snad ještě nikdy v životě nepřitahoval. Není to tak jen z mé strany, ale i z jeho. Teď je to mezi námi tak, že jak se potkáme, vždycky to dopadne tak, jak si to umíte všechny asi představit. Já chci od vztahu klídek, chci si teď užívat, srovnat se s problémy a být sama sebou. Je to normální?? Stalo se to taky některé z vás? Jenom upřesňuji, je mi skoro 20, takže tohle není vymyšlený věc z dětské zvědavosti :)

Děkuji za odpovědi ;))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle je chemie, která bych řekla, že se asi nedá ovlivnit.. :-) Já jsem s partnerem něco přes 4 roky, když sme spolu byli rok první tak jsem se s ním rozešla na pár dní a pak jsem ho někde potkala a bylo to samé co ty říkáš, jenže mě přitahoval přesně tak jak říkáš a znovu jsem se zamilovala....Nebo si uvědomila, že ho miluju.... Nebyli jsme spolu asi týden teda... Ještě jsem teda nezažila, že by mě přitahoval někdo koho jsem neměla ráda a když ano rychle jsem ho ráda měla...

  • Ahoj,to je zcela normální ;) Já mám(ted' už manžela) zkušenost,že jsme se po cca roce rozešli,dali jsme si pauzu na měsíc a vždy,když jsem ho potkala,tak něco bylo jiné než dřív ;) Nakonec jsme se k sobě vrátili a ted' jsme spolu už 8 let a jsme vzití :) Každopádně,pokud jste oba rozhodnutí,že se k sobě nevrátíte,tak bych být tebou se mu vyhýbala,at' nemáš komplikace v budoucím vztahu,i to se stává :/ Držím moc palce :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist