Je to manipulace???

Otázku položila: Anonymní uživatelka #454509 4.7.2023 22:09

Co s partnerem....jsme spolu kolem 2 a půl roku z toho skoro celou dobu žijí já u něj ( chtěl to tak ). Už po necelém roce jsem se necítila ve vztahu uplne nejlíp, a chtěla jsem to ukončit. Partner mě ale přesvědčíl , že mě potrebuje, že je na vše sám, že si zaslouží lásku atd. Tak zas nějaký čas to bylo v pohodě, relativně. Ale cestou z práce se necítím dobře když se vracím. Tak jsem mu řekla že by bylo lepší vztah ukončit. Tentokrát na mě vyletěl jak čert z krabičky, že jsem přišla mu to jen tak oznámit, že jsem očividně rozhodla, že jsem chladná jak šutr apod
Z rozhodnutí jsem couvla. Necítím se ve vztahu dobře ale upřímně nevím jak z něj odejít aby to bylo tak nějak "v klidu"

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to citové vydírání...ano lásku si zaslouží ale nelze si ji vynutit. Říkám si že bys měla mít ráda taky sama sebe natolik aby sis nedělala takovéhle věci.
    Jestli to bude v klidu neovlivníš, jste na to dva. Každopádně kolik let ještě se budeš držet v téhle nepohodě a jemu i sobě brát šanci potkat někoho s kým to bude skutečné?

  • Je to jasný příklad manipulace. Ukonči to (raději na nějakém veřejném místě s lidmi kolem) a pak utni veškerý kontakt a blokni ho, protože asi bude pěknou chvíli nevybíravě dotírat. V klidu nebo v neklidu, to je jedno, pokud se ti ho podaří zbavit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist