Je to dobry dárek?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406977 12.12.2019 14:58

Ahoj holky, jako asi každá z nás schanime v tuhle chvíli dárky.. Mne je 16 a mým sestrám 22 a 26 let. Jako nápad pro jednu z nich mě napadla poukazkA do sportisima v hodnotě 500 Kč. Otázka zní: Není to blby dárek? A bude jim to vůbec k něčemu? Tím myslím jestli to třeba není málo peněz nebo tak.. dekuji za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Malo penez to neni a i kdyby chtely neco drazsiho, tak myslim, ze budou rady za prispevek.
    Otazkou spis je, jestli ho vyuziji - jestli tam chodi nakupovat, venuji se nejakemu sportu. Na druhou stranu - sportovni obleceni nebo plavky, vyuzije kazdy :-)

  • vzhledem k tvému věku to myslím není málo peněz. Jen třeba já osobně nerada dávám a nerada dostávám poukázky. Protože hned je vidět, kolik přesně dárek stál a že jsi neměla moc nápad co koupit. Možná bych spíš šla do toho obchodu, pokud je nějak sportovně zaměřená a vybrala třeba nějaké pěkné fitness oblečení nebo něco, co se jí bude hodit. A taky si myslím, že mnohem lepší výběr má A3 sport :) i lepší ceny. Ale záleží co přesně potřebuješ. Decathlon taky není špatný

  • Rebeca12.12.2019 16:47

    Záleží na tvých sestrách, jaké jsou a co je baví. Dárek za 500 vzhledem k tvému věku určitě není málo, sama dárkové poukazy ocením víc než nějakou zbytečnost, ale třeba já bych jmenovitě tento poukaz vůbec nevyužila. :)

  • Kamilka3324.12.2023 15:38

    Dobrý den, já si myslím, že poukázka do Sportisima je skvělý nápad. Nemusíte se obávat, že by to byl malý dárek. V hodnotě 500 Kč si vaše sestry mohou vybrat něco, co je bude bavit, ať už je to sportovní oblečení, doplňky nebo třeba nějaké menší vybavení pro jejich oblíbenou aktivitu. Já mám syna, který sbírá pokémon karty, které mu kupuji na internetových stránkách https://www.pokemon4u.cz/pokemon-karticky/. Má z nich pokaždé velkou radost, a to je pro mě důležité. Podle mě i vaše sestry budou mít radost z dárku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist