Je normální mít zájem o bdsm

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379545 11.1.2018 23:11

Je mi 16 a jsem panna...je normálni když prostě mam zajem o bdsm ?...ze chci aby me nekdo vlastnil atd....nebo to je normalni ze kdyz mam tych 16 tak proste to jsou ty hormony....děkuji předem

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V 16 je to spíš experimentování.. Ale já v 16 přišla na to, že tenhle směr je pro mě správný.. ovšem já jsem byla jiná vždycky a moje škála sexuálních "uchylek" je poměrně rozsáhlá za ty roky.. užila jsem si hodně divokých akcí a asi by mě tady spousta holek odsoudila a označila velice nelichotivě.. Ale jsem to já.. vím co mám ráda, co mě vzrušuje.. každý to má nějak.. jen opatrně na to zkoušení.. je to hodně o důvěře a je třeba hledat ať netrefis na magora..

  • ahoj, myslím, že je to normální, já začla mít tyto fantazie už v 11 letech a opravdu jsem tímto směrem "ujetá"...

  • Je to normální! Já věděla, že mě to táhne tím směrem už někdy od puberty. Uvědomila jsem si asi v době, kdy jsem ještě taky byla panna, vzrušovala mě představa, že někomu kouřím, klečím na kolenou a dívám se mu do očí, pak představa, že mě někdo při sexu chytí za vlasy, plácne přes zadek... to byly takové první náznaky, pak to nabývalo na intenzitě. Trvalo mi si to přiznat a nestydět se za to sama před sebou. Později jsem si uvědomila, že jsem k tomu vlastně vždycky inklinovala, od malička jako dítě jsem se raději stylizovala do jiných pozic než ostatní, nebo jak to nazvat :D. A přesně. Je to tenký led, najdi si partnera, kterému v tomto budeš naprosto důvěřovat. Můj muž mi zpočátku odmítal "ubližovat" - když mělo jít o nějaký spanking nebo tak, ale já v něm tu dominantní osobnost viděla vždy, i proto mě to k němu tak táhlo a krůček po krůčku ji v sobě objevil. Jsem teda spíše submisivní než masochistka a miluju dominanci, kontrolu nade mnou, příkazy, prostě vše, co k těmto hrám patří. Bohužel na internetu se to hemží "dominanty" co umí jen ženě sprostě nadávat a myslí si, že jsou macho. Takhle ne. Pokud to takhle cítíš už teď, podvědomě si myslím budeš hledat muže, který to cítí stejně. Podotýkám, že jsem nebyla týrané dítě, nikdo mi nikdy neubližoval, byla jsem milovaný jedináček :)

  • interstellar12.1.2018 8:21

    Nečti tolik jistou literaturu a nekoukej se na filmy nevhodné pro tvou věkovou kategorii. Pak ti fantazie zbytečně bouří a s realitou to nemá nic společného.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist